21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δωρεάν τον πρώτο χρόνο διάθεσής τους τα Windows 10 για χρήστες Windows 8.1 και Windows 7!

    Αυτά είναι νέα! Μπορεί το event της Microsoft, με την αναλυτική παρουσίαση των Windows 10, να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, το πρώτο νέο, ωστόσο, που βγάζει ίσως αποδειχθεί και το πιο σημαντικό της βραδιάς. Η αμερικανική εταιρεία μόλις ανακοίνωσε, λοιπόν, κάποιες πρώτες πληροφορίες για την τιμολόγηση των Windows 10. Πόσο θα κοστίζουν; Η απάντηση είναι τίποτα

    windows-10

    Για την ακρίβεια, όπως βλέπετε και στο παραπάνω screenshot, η αναβάθμιση στα Windows 10 για τον πρώτο χρόνο διάθεσής τους θα γίνεται εντελώς δωρεάν για τους χρήστες των Windows 7, αλλά και των Windows 8.1. Δωρεάν θα είναι φυσικά η αναβάθμιση, όπως ήδη γνωρίζουμε, και για τους χρήστες των Windows Phone 8.1.

    “Από τη στιγμή που μία συσκευή θα αναβαθμιστεί σε Windows 10, θα βρίσκεται στην επικαιρότητα για ολόκληρη την υποστηριζόμενη διάρκεια ζωής της” σημείωσε ο Terry Myerson, executive vice president Operating System Group της Microsoft ο οποίος συνέχισε αναφέροντας “Με τα Windows 10 βλέπουμε τα Windows ως μία υπηρεσία”.

    Εκείνο που απομένει είναι να ξεκαθαριστούν κάποιες λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα λειτουργήσει το πρόγραμμα αναβάθμισης, αν θα υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το hardware συσκευών κ.ο.κ.

    Το event είναι, όπως προαναφέραμε, σε εξέλιξη και αργότερα σήμερα αλλά και αύριο θα έχετε στο digitallife.gr όλες τις λεπτομέρειες των ανακοινώσεων της Microsoft. Το πρώτο νέο, ωστόσο, που μάθαμε δεν μπορεί παρά να μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles