21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δυνατό ξεκίνημα για το Uncharted – Αποτελεί το 4ο μεγαλύτερο άνοιγμα video game μεταφοράς

    Η ταινία Uncharted με πρωταγωνιστή τον Tom Holland ξεκίνησε να προβάλλεται στους κινηματογράφους και, όπως δείχνουν τα νούμερα, οι gamers έσπευσαν να τη δουν. H μεταφορά του δημοφιλούς παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη πραγματοποίησε το 4ο μεγαλύτερο άνοιγμα στο αμερικάνικο box office που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα video game μεταφορά. Οι εισπράξεις της ταινίας το πρώτο τριήμερο από την πρεμιέρα έφτασαν τα 44 εκατ. δολάρια.

    Πρόκειται για ένα πολύ καλό ξεκίνημα, που όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ταινίες Tomb Raider (2021- 47 εκατ. δολάρια), Detective Pikachu (2019- 54 εκατ. δολάρια) και Sonic the Hedgehog (2020- 58 εκατ. δολάρια).

    Η εν λόγω παραγωγή είχε συνολικό budget 120 εκατ. δολάρια, λανσαρίστηκε σε 15 χώρες στις 11 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα έχει προσθέσει στα ταμεία της PlayStation Productions γύρω στα 139 εκατ. δολάρια.

    Στην ταινία Uncharted, ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor ”Sully” για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Μαγγελάνου πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του. Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δισ. δολαρίων αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

    Διαβάστε επίσης: Blacklight: Στις 24 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles