13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δυνατότητα άμεσης φραγής προσφέρει η WIND στους πελάτες της για προστασία από υψηλές χρεώσεις 5ψηφιων αριθμών

    Διαπιστώνοντας την ανάγκη των πελατών της να προστατεύονται από ανεπιθύμητες χρεώσεις που επιφέρουν πενταψήφιοι αριθμοί SMS από Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ), η WIND υλοποίησε δύο νέες υπηρεσίες:

    WIND_Key visual_DELTIO TYPOY_800x800px-01

    • Ενημερωτικό SMS: Την πρώτη φορά που ο πελάτης θα λάβει χρεώσιμο εισερχόμενο μήνυμα από πενταψήφιους αριθμούς τρίτων εταιρειών, η WIND τον προειδοποιεί σχετικά μέσω SMS και τον ενημερώνει για τη δυνατότητα φραγής της χρεώσιμης υπηρεσίας.
    • Δυνατότητα άμεσης φραγής από τον πελάτη μέσω SMS: Ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει φραγή σε ένα συγκεκριμένο ή σε όλα τα SMS αυξημένης χρέωσης στέλνοντας αντίστοιχα ένα δωρεάν SMS από το κινητό του. Η φραγή ενεργοποιείται στέλνοντας SMS στον αριθμό 1213 με την λέξη ΣΤΟΠ ή STOP, από κινητό WIND.

    Τα χρεώσιμα SMS προέρχονται από Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ), οι οποίες παρέχονται από τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες/φορείς, οι οποίες είναι αδειοδοτημένες από την ΕΕΤΤ και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τη συμμόρφωση τους με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, καθώς και για την εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία τους. Κατά κύριο λόγο οι ΥΠΠ αφορούν σε ψηφοφορίες, διαγωνισμούς, αγορές (downloading) μέσω SMS (π.χ. παιχνίδια, ringtone, video), παιχνίδια από την τηλεόραση με συμμετοχή μέσω τηλεφώνου, υπηρεσίες πληροφόρησης (π.χ. καιρός), αστρολογία/χαρτομαντεία, υπηρεσίες ενηλίκων κ.ά.

    Για άρση φραγής ή πρόσβαση και πάλι στους πενταψήφιους αριθμούς SMS, ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης της WIND στο 13800.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles