21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δυνατότητα μέτρησης καρδιακού παλμού μέσω smartphone δίνει η Xiaomi στο Mi Health

    H Xiaomi είχε παρουσιάσει μαζί με την έκδοση MIUI 11 του user interface της την εφαρμογή Mi Health, με στόχο την παρακολούθηση της φυσικής σας κατάστασης μέσω του step tracking. Στην επόμενη αναβάθμιση, το MIUI 12, η ​​εταιρεία εμπλούτισε ακόμη περισσότερο το Mi Health, με βελτιώσεις που αφορούν την παρακολούθηση ύπνου, προπονήσεις και άλλες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ανίχνευσης ροχαλητού και ομιλίας.

    Τώρα, σε μια νέα ενημέρωση, η Xiaomi προσθέτει μια άλλη ενδιαφέρουσα νέα δυνατότητα στην εφαρμογή, επιτρέποντας στους χρήστες να μπορούν πλέον να μετρήσουν τον καρδιακό παλμό τους μόνο με τη βοήθεια του smartphone.

    Η εφαρμογή Mi Health χρησιμοποιεί τη φωτογραφική μηχανή και το LED flash της συσκευής και, για την ανίχνευση καρδιακών παλμών, οι χρήστες πρέπει να μπλοκάρουν την κάμερα και το φακό με τo δάχτυλό τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας που διαρκεί περίπου 15-20 δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκειά της, εμφανίζεται μια κινούμενη εικόνα στην οθόνη, μαζί με μια γραμμή προόδου στο κάτω μέρος. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ “General status”, “Resting-state” και “After exercise states” και κατόπιν θα δουν το report και τη ζώνη που βρίσκεται το heart rate τους.

    Η εφαρμογή αποθηκεύει τα δεδομένα σας -τα οποία μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή από το heart-rate section- τοπικά στη συσκευή. H δυνατότητα είναι διαθέσιμη στην έκδοση Mi Health 2.7.4 και δεν υπάρχει ακόμη στις Global εκδόσεις του MIUI ή το Play Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles