13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δυο νέα έμπειρα στελέχη στην oμάδα της ASBIS στην Ελλάδα

    Με δυο νέα έμπειρα και ικανά στελέχη ενισχύεται η Ομάδα της ASBIS στην Ελλάδα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο Αδάμ Μελιτζούρης αναλαμβάνει καθήκοντα VAD Business Development Manager στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 25 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε πολυεθνικές και εγχώριες εταιρίες, κυρίως στον τομέα των πωλήσεων στον τομέα της πληροφορικής, ο κ. Μελιτζούρης  αναμένεται να συμβάλει  στη διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

    Επίσης ο κ. Χρήστος Χριστόπουλος τοποθετήθηκε στη θέση του Key Account Manager Enterprises για την τοπική αγορά της Ελλάδας. Τα 22 χρόνια εμπειρίας  του στον χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής, και η εξειδίκευση στο business development για πάνω από 14 χρόνια, καλύπτοντας ένα εύρος 10 χωρών της Μέσης της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, αποτελούν ισχυρό εχέγγυο για την περαιτέρω ανάπτυξη της ASBIS στην Ελλάδα.

    Ο Γενικός Διευθυντής  της ASBIS KYPROS Ltd μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα, ανάφερε «Στα πλαίσια της στρατηγικής μας ανάπτυξης είναι οι περαιτέρω επενδύσεις σε χώρες της δυτικής Ευρώπης εκ των οποίων σημαντικό κομμάτι αποτελεί η Ελλάδα. Στα μελλοντικά μας σχέδια είναι να επεκτείνουμε περισσότερο και να επανδρώσουμε το τοπικό μας γραφείο στην Ελλάδα με ακόμα περισσότερους συνεργάτες και επαγγελματίες».

    Υπενθυμίζεται ότι η ASBISc Enterprises Plc, με έδρα την Λεμεσό, είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίεςδιανομής προϊόντωντεχνολογίας στον κόσμο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίεςστον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, για περισσότερα από 30 χρόνια.

    Μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων και διανομής που διαθέτει σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, διανέμει μια τεράστια γκάμα  προϊόντων τεχνολογίας από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, όπως Intel, APPLE, AMD, Dell, Microsoft, Samsung, Seagate και πολλές άλλες μάρκες, αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες όπως Prestigio, Canyon, AENO και Perenio.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles