16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δύο νέα περιστατικά εμπρησμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Λεμεσό

    Δεν έχει τέλος το φαινόμενο της καταστροφής τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Κύπρο, καθώς δύο νέα περιστατικά εμπρησμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

    Η πρώτη φωτιά ξέσπασε γύρω στις 1:20 σε σταθμό τηλεπικοινωνιών στην Παλώδια όπου βρίσκονται εγκατεστημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας των εταιρειών Cyta, Epic, PrimeTel καθώς και αντένες του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου. Να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός κινητής τηλεφωνίας που είναι εγκατεστημένος στην συγκεκριμένη περιοχή και χρησιμοποιείται από όλους τους παρόχους, εξυπηρετώντας χιλιάδες πολίτες, μπήκε στο στόχαστρο των εμπρηστών για πολλοστή φορά τους 3 τελευταίους μήνες.

    Η δεύτερη φωτιά ξέσπασε στις 3:45 σε πύργο κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε περιοχή της Λεμεσού, κοντά στο Σπύρος Κυπριανού.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά άφησε πίσω της ζημιές στον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό των εταιρειών, καθώς και στον εξοπλισμό του κτιρίου στην Παλώδια. Από τις προκαταρκτικές έρευνες διαφαίνεται ότι οι φωτιές τέθηκαν κακόβουλα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles