22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Δυσάρεστα τα νέα για τους fans του Andor – Τι θα γίνει με τη 2η σεζόν

    Οι fans του Star Wars είχαν υποψίες, οι οποίες τώρα έρχονται να μετατραπούν σε βεβαιότητα. Το πρόγραμμα της Disney ανακοινώθηκε και τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τη 2η σεζόν του εξαιρετικά δημοφιλούς Andor.

    Για να μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα, το Andor είναι μια σειρά που έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2022 και κέρδισε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών. Για πολλούς θεωρείται η καλύτερη σειρά από αυτές που βασίζονται στο γνωστό sci-fi franchise, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi και The Mandalorian.

    Μετά το finale του 1ου κύκλου, οι fans ανέμεναν πληροφορίες σχετικά με τα νέα επεισόδια, τα οποία είχαν ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό.

    Ήταν γνωστό εξ’ αρχής ότι το Andor θα αποτελούσε ένα show με 2 σεζόν, που θα επικεντρωνόταν στον Cassian Andor. Τον ήρωα υποδύθηκε ο Diego Luna στο prequel του 2016 Rogue One.

    Περνώντας στο σήμερα, είναι πλέον επίσημο ότι οι fans δε θα δουν την αγαπημένη τους σειρά να επιστρέφει μέσα στο 2024. Η Disney ανακοίνωσε τα projects που θα βγουν στον «αέρα» μέσα στην επόμενη χρονιά. Το επίσημο πρόγραμμα της εταιρείας για το νέο έτος περιλαμβάνει κάποια Star Wars spin-offs, όμως το Andor δε βρίσκεται ανάμεσά τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Disney Plus: Τι θα δουν οι συνδρομητές τα φετινά Χριστούγεννα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles