15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δύσκολα τα πράγματα για τον Scrat στη νέα σειρά Ice Age (trailer)

    Τον Ιούνιο αναμένεται το Disney+ να φτάσει και στη χώρα μας, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα ταινιών και σειρών που θα ικανοποιήσει ιδιαιτέρως τους φίλους της Marvel αλλά και των κλασικών και αγαπημένων της Disney. Μεταξύ άλλων σειρών που έχουν ήδη ανακοινωθεί, η υπηρεσία θα φιλοξενήσει και μια νέα σειρά Ice Age με πρωταγωνιστή τον αξιολάτρευτο Scrat που κυνηγά ασταμάτητα το βελανίδι του στις ταινίες του συγκεκριμένου franchise.

    H σειρά, που φέρει τον τίτλο Ice Age: Scrat Tales, θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου του 2022 και τη φωνή στο Scrat θα δώσει ο Chris Wedges. Θα περιλαμβάνει 6 αυτοτελή επεισόδια, στα οποία ο δημοφιλής χαρακτήρας δε θα αναζητά μονίμως μόνο το βελανίδι του αλλά θα προσπαθεί να προστατέψει και το γιο του.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Επιτέλους! Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles