15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δύσμοιρο Cyberpunk 2077… Οι developers καθυστερούν το νέο patch γιατί έχουν μπλοκαριστεί από τα PC τους!

    To Cyberpunk 2077 ακόμη και τρεις μήνες μετά το release του εξακολουθεί και βρίσκεται στα «πρωτοσέλιδα» για όλους τους λάθους λόγους. Ύστερα από το προβληματικό launch (απόρροια του βιαστικού release στις κονσόλες) είχαμε τους hackers που ρήμαξαν την CD Projekt Red και πούλησαν τον πηγαίο κωδικό του παιχνιδιού στο dark web, την γκρίνια από τους επενδυτές και άλλα πολλά ευτράπελα που επικοινωνιακά έχουν τραυματίσει στην εικόνα της γνωστής εταιρείας.

    Και παρόλο που οι developers έχουν όλη την καλή διάθεση να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του παιχνιδιού, παρόλα αυτά κάτι συμβαίνει και όλο στραβώνει το πράγμα… Tο τελευταίο story με το Cyberpunk 2077 έχει να κάνει με την αδυναμία των developers να μπορέσουν να ολοκληρώσουν στην ώρα τους το τελευταίο (και πολυαναμενόμενο) major patch του Μαρτίου. Η κατάσταση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι οι hackers γέμισαν με ransomware τους υπολογιστές των developers της CDPR και μια σειρά από workstations έχουν τεθεί νοκ άουτ. Μάλιστα, όπως ανέφερε και το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές και insiders μέσα από την πολωνική εταιρεία, υπάρχουν αρκετοί εργαζόμενοι  της CDPR, οι οποίοι δεν μπορούν καν να προσπελάσουν το VPN της εταιρείας τους. Από ότι μπορείτε να καταλάβετε θα πρέπει να περάσουν μερικοί μήνες ακόμη για να μπορέσει το Cyberpunk 2077 να φτάσει στα επίπεδα που είχαν ονειρευτεί οι δημιουργοί του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles