18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Λάμπες με διάρκεια ζωής 37 χρόνια από την Dyson!

    H Dyson και ο πρωτοπόρος ιδρυτής της έχουν προσπαθήσει (με επιτυχία στις περισσότερες περιπτώσεις) να αλλάξουν πολλές συσκευές και τώρα επιχειρούν να το κάνουν αυτό και στο χώρο του φωτισμού. Η βρετανική εταιρεία ανέπτυξε μία σειρά από λαμπτήρες της CSYS line, με διάρκεια ζωής 37 χρόνια, τους οποίους μάλιστα εμπνεύστηκε ο γιος του James Dyson, Jake.

    dyson-led-lamp-burns-for-37-years

    Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία “Heat Pipe”, οι λαμπτήρες χρησιμοποιούν ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό που συναντάμε σε δορυφόρους, ώστε να διατηρήσουν τα οκτώ LEDs τους σε τέτοια θερμοκρασία διευκολύνοντας να παραταθεί η ζωή τους. Η θερμότητα απομακρύνεται και, μέσω μίας ειδικής ψύκτρας, οδηγείται κατά μήκος του άξονα του λαμπτήρα. Επιπλέον, κάθε ένα από τα LEDs “κάθονται” σε έναν κωνικό ανακλαστήρα, ο οποίος μειώνει τις αντανακλάσεις ώστε να μην καταπονούνται τα μάτια μας.

    Επιπλέον, ένα “3-axis glide motion system” επιτρέπει την τοποθέτησή τους κάθετα, οριζόντια ή και τους δίνει τη δυνατότητα να περιστραφούν κατά 360 μοίρες, με ευκολία. Υπάρχει επιπλέον δυνατότητα για ρύθμιση της φωτεινότητας μέσω αφής, ενώ, ακόμη κι αν απενεργοποιήσετε το φωτισμό, η λάμπα “θυμάται” το επίπεδο.

    Πάντως, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα προϊόντα της Dyson, το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό, με το φωτιστικό γραφείου CSYS να τιμάται περί τα 649 δολάρια και το ψηλότερο δαπέδου στα 899 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles