17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    E3 2017 – Μία θάλασσα από games στη Sony PlayStation 4 press conference (trailers)!

    H Sony κατάφερε για μία ακόμη φορά να εκπλήξει την gaming community, παρουσιάζοντας στο πλαίσιο της E3 2017 press conference μία σειρά από δυναμικούς τίτλους που θα μας απασχολήσουν άμεσα, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Το PlayStation 4 αυτή τη στιγμή μπορεί άνετα να θεωρηθεί ότι οδηγεί τις εξελίξεις στον κόσμο του gaming, καθώς οι πωλήσεις του συστήματος της Sony αριθμούν σε παραπάνω από 60, 4 εκατομμύρια units παγκοσμίως. Σε ότι έχει να κάνει με το software μάλιστα, τα games του PS4 έχουν ξεπεράσει τα 487,8 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ στο οικοσύστημα του PlayStation συμμετέχουν περισσότεροι από 70 εκατομμύρια χρήστες.

    PlayStation-Logo

    Φυσικά, η συνέντευξη τύπου της Sony δεν θα μπορούσε παρά να πλαισιωθεί από μπόλικα games, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσουν τη διασκέδαση των παικτών στα ύψη στο άμεσο και στο λίγο πιο μακρινό μέλλον. God of War, Shadow of the Colossus Remaster, Spider-Man, Days Gone, Horizon Zero Dawn – Frozen Wilds, Gran Turismo Sport, Detroit: Become Human, ήταν αναμφίβολα τα games που κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν και παρακάτω σας συγκεντρώσαμε τα καλύτερα (και πιο απολαυστικά) trailers από τα PlayStation 4 games που κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση…

    God of War

    Detroit: Become Human 

    Days Gone

    https://youtu.be/6uED22JERB8

    Spider-Man

    https://youtu.be/ODiiEj-GQgI

    Shadow of the Colossus Remaster

    Gran Turismo Sport

    Horizon Zero Dawn – Frozen Wilds expansion 

    https://youtu.be/J5xsS1WZA54

    Marvel vs. Capcom: Inifinite 

    Life is Strange: Before the Storm 

    Skyrim VR 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles