18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    E3 2018: Δυνατό gameplay footage από το Shadow of the Tomb Raider!

    Το νέο Tomb Raider συγκαταλέγεται ανάμεσα στα “hot games” της φετινής χρονιάς και, όπως αντιλαμβάνεστε, το νέο game της Eidos Montreal δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το showcase της Square Enix.

    Shadow-of-the-Tomb-Raider

    Τόσο στο cinematic trailer όσο και στο gameplay footage που προβλήθηκε (στο E3 2018 Xbox event) φαίνεται ξεκάθαρα ο πιο dark προσανατολισμός του παιχνιδιού. Ειδικότερα, στο gameplay footage βλέπουμε την Lara να εκτελεί τα stealthy skills της και παράλληλα να γίνεται «ένα» με το φυσικό περιβάλλον, αξιοποιώντας το στο έπακρον. Ενώ στα δύο προηγούμενα Tomb Raider games είχαμε δει την προσπάθεια της Lara να καταβάλλει προσπάθεια στο να ανακαλύψει τις δυνατότητες, αλλά και τον ίδιο τον εαυτό της, εδώ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, καθώς η εμβληματική ηρωίδα αποτελεί πλέον όχι μόνο μία έμπειρη τυμβωρύχο αλλά και μία μηχανή που μπορεί να σκοτώσει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η νέα περιπέτεια της Lara Croft είναι προγραμματισμένη να κάνει την εμφάνιση της στις 14 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PC και PlayStation 4 και παρακάτω μπορείτε να την απολαύσετε εν δράσει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles