20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    E3 2018: Μπαράζ από Gears of War games και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο!

    Η Microsoft στη φετινή E3 έδωσε …πόνο, καθώς εκτός από το Halo Infinite και το Forza Horizon 4, είχαμε και ένα μπαράζ τίτλων που ανήκουν στο Gears of War franchise! Ξεκινώντας πρώτα από το σημαντικότερο announcement που δεν είναι άλλο από το Gears 5, εδώ για μία ακόμη φορά η Coalition (το team πίσω από το GoW 4) έχει τα ηνία του development και με βάση τα όσα είχαμε την ευκαιρία να δούμε, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα ακόμη AAA Gears game!

    Gears-of-War-5-Announcement-Trailer

    Στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς, πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει η Kati Diaz, η οποία καλείται να ξεπεράσει τους εφιάλτες που την καταδιώκουν και να οδηγηθεί εκεί που την καλεί το πεπρωμένο της… επιστρέφοντας μάλιστα εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα! Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στη διάρκεια του Microsoft E3 2018 press conference, το παιχνίδι μπορεί να παίζεται είτε solo, είτε local (σε spit screen co-op), ενώ φυσικά δεν θα λείπει και η δυνατότητα για online co-op. Όπως έγινε γνωστό, οι gamers θα μπορούν να απολαύσουν το Gears of War 5 σε 4K Ultra HD resolution, με το animation να αγγίζει τα 60 frames το δευτερόλεπτο. Όσον αφορά τον «iconic» Marcus Fenix, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα ακόμη Gears… Το νέο Gears θα είναι διαθέσιμο ως ένα Xbox Play Anywhere game (playable σε Xbox One και Windows 10) και είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

    gears-of-war-5-announced-at-xbox-e3-2018-next-year

    Το Gears 5 δεν ήταν το μόνο παιχνίδι του δημοφιλούς franchise, καθώς η Microsoft θα κυκλοφορήσει ένα Pop Vinyl / Gears crossover για τους fans του mobile gaming (για iOS και Android), το οποίο όπως θα διαπιστώσετε από το παρακάτω trailer διακρίνεται για τον cute και «kid» χαρακτήρα του, ενώ υπάρχει και κάτι που θα ενθουσιάσει τους fans των strategy games και αποτελεί ένα strategy που προσαρμόζει τον κόσμο του Gears με το tactical gameplay του XCOM!

    Gears-of-War-pop

    Απολαύστε όλα τα νέα Gears games στα trailer που ακολουθούν…   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles