21.9 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    ΕΑ: Εξαφανίστηκαν όλα τα FIFA από τα ψηφιακά καταστήματα

    Το κεφάλαιο της FIFA έχει κλείσει οριστικά για την ΕΑ, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να εστιάσει πλέον στο νέο της brand EA Sports FC 24 και το προσεχές λανσάρισμά του στις 29 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΑ προχώρησε σε μια κίνηση καθοριστικής σημασίας. Αφαίρεσε τους προηγούμενους τίτλους FIFA από όλα τα μεγάλα ψηφιακά καταστήματα, λίγο πριν την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου τίτλου.

    Στο εξής, ο μόνος τρόπος για να προμηθευτούν οι παίκτες που θέλουν έναν παλαιότερο τίτλο ποδοσφαίρου FIFA είναι τα φυσικά καταστήματα και το EA Play – όπου το FIFA 22 και το περσινό FIFA 23 μπορούν προφανώς να ληφθούν και να παιχτούν με συνδρομή. Φυσικά, όσοι έχουν αγοράσει προηγουμένως ένα ψηφιακό παιχνίδι FIFA μπορούν να το κατεβάσουν ξανά και να παίξουν κανονικά.

    Προς το παρόν, ο επίσημος ιστότοπος FIFA 23 της EA δεν έχει ακόμη ενημερωθεί, με αποτέλεσμα πολλοί σύνδεσμοι “Buy Now” να κατευθύνουν τους χρήστες σε σελίδες που έχουν αφαιρεθεί. Η σελίδα Steam του FIFA 23 δεν εμφανίζεται στις αναζητήσεις του καταστήματος, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει. Δεν επιτρέπει ωστόσο στους χρήστες να αγοράσουν το παιχνίδι. Αντίθετα, τους κατευθύνει να παίξουν μέσω EA Play και μια σημείωση αναφέρει:

    “Κατόπιν αιτήματος του εκδότη, το EA SPORTS FIFA 23 δεν είναι καταχωρημένο στο κατάστημα Steam και δεν θα εμφανιστεί στην αναζήτηση”.

    Αυτές οι αλλαγές δεν προκαλούν έκπληξη, δεδομένου ότι το φετινό παιχνίδι ποδοσφαίρου της EA σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία από τότε που τερμάτισε τη δεκαετή συνεργασία της με τη FIFA. Σίγουρα όμως έρχεται ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση ή εξήγηση.

    Το EA Sports FC 24 κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προφίλ σε ένα λογαριασμό

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles