16.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
More

    EA Sports FC 24: Ανανεωμένα gameplay χαρακτηριστικά αποκαλύπτονται στο νέο trailer

    Κατά γενική ομολογία, το προηγούμενο gameplay trailer του επερχόμενου EA Sports FC 24 δεν περιείχε ιδιαίτερο “gameplay”. Πλέον όμως οι fans που αναμένουν με αγωνία το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του FIFA μπορούν να πάρουν μια πιο χορταστική γεύση μέσα από ένα νέο video που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες.

    Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Μια βδομάδα νωρίτερα ξεκινά το early access για όσους προχωρήσουν σε προπαραγγελία. Το trailer αποκαλύπτει την Hypermotion V, μια νέα animation tech που επιτρέπει τη χρήση δεδομένων καταγραφής κίνησης που λαμβάνονται από πραγματικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. “Play Styles”, στα οποία χρησιμοποιούν data των παικτών από τον πραγματικό κόσμο, για να κάνουν τα ισοδύναμά τους στο παιχνίδι.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει σε PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Η EA έχει εξασφαλίσει συμφωνίες με διάφορα leagues και οργανισμούς, με στόχο να διατηρήσει τη σειρά όσο το δυνατόν πιο πιστή στην πραγματικότητα. Περισσότεροι από 19.000 original παίκτες, πάνω από 30 πρωταθλήματα και περισσότερα από 100 γήπεδα θα εκπροσωπηθούν στο EA Sports FC 24. Η εταιρεία έχει επίσης εξασφαλίσει αποκλειστικές συμφωνίες με την αγγλική Premier League και την UEFA για να χρησιμοποιήσει την επωνυμία τους και να διατηρήσει την πρόσβαση σε διοργανώσεις όπως το Champions League.

    Διαβάστε επίσης:

    “Κλείδωσε” το deal της Microsoft με τη Sony – Το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles