13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    EAC Mobile App: Νέα διαδραστική εφαρμογή της ΑΗΚ για κινητά τηλέφωνα και tablets

    AHK media event eac mobile app

    Την νέα  διαδραστική εφαρμογή για κινητές συσκευές (smartphones και tablets) που φέρει την ονομασία EAC Mobile app παρουσίασε σήμερα η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά της γραφεία στη Λευκωσία. Μέσω της εφαρμογής αυτής που δημιούργησε η ΑΗΚ, θα παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες/ πελάτες της ΑΗΚ  να έχουν πρόσβαση σε αρκετές πληροφορίες και υπηρεσίες που προσφέρει η ΑΗΚ.

    Συγκεκριμένα, ο χρήστης της εφαρμογής, θα μπορεί να ενημερωθεί για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που έχει κάνει τα τελευταία τρία χρόνια, να διαχειριστεί τους λογαριασμούς του, να επικαιροποιήσει τα στοιχεία του με δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνσης αποστολής του λογαριασμού, να ενημερωθεί για τυχόν βλάβες ανά γεωγραφική περιοχή και πότε αυτές αναμένεται να αποκατασταθούν ή ακόμη και ο ίδιος να ενημερώσει μέσω της εφαρμογής για τυχόν βλάβες ή προβλήματα που εντοπίζει.

    Σημειώνεται ότι το νέο EAC mobile app είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά. Συνεργάτες τις ΑΗΚ  για την δημιουργία του EAC mobile app ήταν οι εταιρείες Warply, Logicom Solutions Ltd και η NetU.

    Ο πρόεδρος της ΑΗΚ, Ανδρέας Μαραγκός, μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του EAC mobile app, ανέφερε πως πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, τεχνολογικό βήμα της ΑΗΚ, ενός οργανισμού που έχει συνδέσει την πορεία του με τη σύγχρονη πορεία της Κύπρου και φιλοδοξεί να συνδέσει το μέλλον του, με τη δυναμική ανάπτυξη της Οικονομίας και της Κοινωνίας του τόπου.
    Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ Μιχάλης Χατζηπαντέλας, είπε μεταξύ άλλων, πως η παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής εφαρμογής, EAC mobile app, για κινητά τηλέφωνα και tablets, ανοίγει ακόμη ένα παράθυρο προς το ψηφιακό μέλλον.

    Με το EAC mobile app ο χρήστης μπορεί να:

    • δει στοιχεία του λογαριασμού του
    • βλέπει το ιστορικό κατανάλωσης του ρεύματος στο υποστατικό του
    • να επιλέξει να λαμβάνει τον λογαριασμό του ηλεκτρονικά
    • εξοφλεί τον λογαριασμό απλά και ηλεκτρονικά
    • ενημερώνεται για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και τυχόν βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
    • αναφέρει κάποιο περιστατικό για ζημιά ή βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και στο δίκτυο οδικού φωτισμού υπολογίσει ποιο είναι το ενδεικτικό κόστος χρήσης κάποιας συσκευής
    • έχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις Ανακοινώσεις και τα Ενημερωτικά Έντυπα που εκδίδει η ΑΗΚ
    • βρίσκει εύκολα στον χάρτη όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών, τα ωράρια λειτουργίας τους και τα τηλέφωνα επικοινωνίας
    • δει που βρίσκονται τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για την υπηρεσία e-charge
    • υποβάλει την ένδειξη του μετρητή του (αν η ΑΗΚ δεν έχει πρόσβαση στο υποστατικό του)

    και να είναι συνεχώς σε επαφή με την ΑΗΚ για οτιδήποτε άλλο τον αφορά.

    eac mobile app

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles