17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Eddie Murphy: Θα βραβευθεί κατά την διάρκεια των Hollywood Film Awards

    Ο γνωστός ηθοποιός Eddie Murphy θα βραβευθεί κατά τη διάρκεια των Hollywood Film Awards σε μια εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα στις 6 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Beverly Hilton Hotel. «Ο Eddie Murphy έχει διαγράψει μια ξεχωριστή πορεία σαν κωμικός, ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης για πάνω από 35 χρόνια», δήλωσε πρόσφατα ο Allen Shapiro, CEO της Dick Clark Productions. «Ανυπομονούμε να τιμήσουμε το έργο του», συμπληρώνει. Άλλα ονόματα του χώρου που έχουν λάβει το συγκεκριμένο βραβείο είναι οι Robert De Niro, Glenn Close, Harrison Ford, Richard Gere, Dustin Hoffman, Michael Keaton και ο Robin Williams.

    Mandatory Credit: Photo by Stewart Cook/REX Shutterstock (4448816q) Eddie Murphy 87th Academy Awards, Oscars, Vanity Fair After Party, Los Angeles, America - 22 Feb 2015

    Ο Murphy εισήλθε στη βιομηχανία του θεάματος στις αρχές της δεκαετίας του 1980 σαν μέλος του cast του «Saturday Night Live» και πρωταγωνίστησε στη πρώτη του ταινία δυο χρόνια αργότερα, στο «48 Hrs». Ήταν υποψήφιος για χρυσή σφαίρα για το ρόλο που υποδύθηκε στο «Beverly Hills Cop», «Trading Places», «The Nutty Professor» και «48 Hrs».

    Το 1989 ο Murphy έκανε το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης στο «Harlem Nights», συμπρωταγωνίστησε στη κωμωδία «Life» με την Martin Lawrence, όπου είχε και την ευθύνη της παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας. Πιο πρόσφατα, πρωταγωνίστησε μαζί με τον Britt Robertson στο δράμα «Mr. Church».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles