17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έδωσε 50.000 δολάρια για ένα τεύχος του περιοδικού Newsweek του 1988, με εξώφυλλο τον Steve Jobs!

    Η δημοπρασία ενός αντίτυπου του περιοδικού Newsweek με εξώφυλλο αλλά και cover story τον Steve Jobs και τον NeXT Computer -ενός τεύχους που κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου του 1988 είχε νικητή. Και μάλιστα ο νέος κάτοχός του, έδωσε για να το αποκτήσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, περισσότερα από 50 χιλιάδες δολάρια!

    jobs-newsweek

    Φυσικά, το συγκεκριμένο αντίτυπο είχε κάτι …βασικό που το καθιστά “συλλεκτικό”: ένα αυτόγραφο του εμβληματικού ηγέτη της Apple.

    Το έβγαλε σε δημοπρασία η κάτοχός του, Denise Williams, που είχε παρακολουθήσει το λανσάρισμα του NeXT computer και είχε πλησιάσει τον Jobs για να της υπογράψει το περιοδικό. Παρόλο που, αρχικά, εκείνος της είχε αρνηθεί, τελικά έγραψε “I Love manufacturing” και έβαλε την υπογραφή του. Ο Jobs έδινε εξαιρετικά σπάνια αυτόγραφα, έτσι η υπογραφή του στο εν λόγω αντίτυπο του περιοδικού θεωρείται συλλεκτική.

    Για το τεύχος του Newsweek, η αρχική προσφορά στη δημοπρασία ήταν 1.000 δολάρια, έγιναν συνολικά 34 bids και ο νικητής θα δώσει για να το πάρει στα χέρια του το ποσό των 50.587,60 δολαρίων.

    Όσο δηλαδή μερικές …ντουζίνες ακόμη και από τα ακριβότερα iPhone X

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles