22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    efood: Δωρεά 250.000€ για νοσοκομειακό εξοπλισμό ΜΕΘ και γεύματα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής

    Το efood συμμετέχει στις κινήσεις αλληλεγγύης της περιόδου, ανακοινώνοντας δωρεά 250.000€ για νοσοκομειακό εξοπλισμό ΜΕΘ και γεύματα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας.

    Καθημερινά προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στους χρήστες μας, τους συνεργάτες μας, αλλά και την ίδια την κοινωνία.

    Δεδομένων των τελευταίων γεγονότων αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε δωρεά 250.000€ προκειμένου να συμβάλλουμε ουσιαστικά στον αγώνα αντιμετώπισης του κορωνοϊού προσφέροντας νοσοκομειακό εξοπλισμό ΜΕΘ και γεύματα στους ανθρώπους που μάχονται στην πρώτη γραμμή.

    Εμείς κάνουμε την αρχή διαθέτοντας το ποσό των 250.000€.

    Βοήθησέ μας να συνεισφέρουμε ακόμα περισσότερο συμβάλλοντας κι εσύ με 0,50€ στις επόμενες παραγγελίες σου.

    Πώς μπορείς να βοηθήσεις, ρωτάς; Είναι πολύ απλό!

    Η συνολική δωρεά του νοσοκομειακού εξοπλισμού ΜΕΘ (monitor μέτρησης ζωτικών λειτουργιών ενηλίκων, αντλίες έγχυσης φαρμάκων, νοσοκομειακοί αναπνευστήρες, οξύμετρα κ.α.) θα δοθεί μέσω του Σωματείου “ΠΝΟΗ” – μέλος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” στα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς στην Ελλάδα, και με την καθοδήγηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας θα μοιραστούν τα γεύματα για τους ανθρώπους που μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles