21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    eFοοtball 2022: To μεγαλύτερο FAIL ever! Έχει ήδη τη χειρότερη βαθμολογία στο Steam!

    Εδώ και περίπου 3 χρόνια, η Konami είχε εστιάσει στην ανάπτυξη του eFootball, ενός «διαδόχου» του Pro Evolution Soccer και δεν σας κρύβουμε ότι οι fans των football sims των περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία. H νέα αυτή εκδοχή του PES δεν ήταν παρά μια free-to-play προσπάθεια από την μεριά της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία είχε ως στόχο να αποτελέσει μια πιο εναλλακτική ματιά στο γνωστό ποδοσφαιράκι. Παρόλα αυτά, παρότι συνοδεύτηκε με πολλές περγαμηνές, τελικά το eFootball 2022 αποδείχθηκε μια… «πατάτα» και μισή!  

    Το αποτέλεσμα πραγματικά ήταν το λιγότερο… απογοητευτικό, καθώς αυτή η φάτσα του Messi μοιάζει σα να είναι βγαλμένη μέσα από τους χειρότερους εφιάλτες! Τραγικά visuals, game breaking Bugs, ασταμάτητα τραγελαφικά glitches και γενικότερα μια ατμόσφαιρα που θυμίζει παρόμοια κατάσταση με το Cyberpunk 2077! Και όπως αντιλαμβάνεστε εάν δεν μπορείς να αποτυπώσεις σωστά το πρόσωπο του Cristiano Ronaldo και του Messi σε ένα football sim, τότε όπως αντιλαμβάνεστε καλύτερα η Konami να το κλείσει το μαγαζί…

    Φυσικά, όπως ήταν λογικό αυτά τα χάλια αποτυπώθηκαν και στα ratings του παιχνιδιού στο Steam, καθώς αυτή τη στιγμή το eFootball 2022 είναι το χειρότερο game ever, συγκεντρώνοντας την πιο χαμηλή βαθμολογία… ever! Συγκεκριμένα, το score του ανέρχεται στο 9%, πράγμα που μεταφράζεται ότι μόλις 9 στους 100 users το προτίμησαν και οι υπόλοιποι 91 απλώς το… έθαψαν (σε σύνολο 11.000+ reviews). Αναμφίβολα, η Konami έχει πέσει σε ένα μεγάλο σφάλμα και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για να διορθώσει τη κατάσταση… Αυτό βέβαια που μας κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση όμως είναι πραγματικά δεν υπήρχε κάποιος general manager που απλώς να δώσει την εντολή για να μη πάρει ποτέ το πράσινο φως; Δεν τα είδε κανείς αυτά τα χάλια;  Λογικό λοιπόν και αναμενόμενο οι gamers να του δείξουν… κόκκινη κάρτα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles