15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έφτασε η στιγμή! Το Halo 3 κυκλοφορεί για PC στις 14 Ιουλίου!

    Η σειρά Halo δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει γράψει τη δική της ιστορία στο κόσμο του gaming. Ως γνωστόν, τα Halo games κυκλοφορούν ως exclusives στα Xbox, παρόλα αυτά τώρα φτάνει η στιγμή και για τους PC gamers να απολαύσουν τη μαγεία των περιπετειών του εμβληματικού Master Chief. Έτσι λοιπόν, ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια (καθώς είχε κάνει την εμφάνιση του στο Xbox 360) στις 14 Ιουλίου πρόκειται να γίνει διαθέσιμη η PC version του Halo 3!

    Η 343 Industries ύστερα από πολύ καιρό δουλειάς είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει όλη την Master Chief Collection για PC, καθώς μετά το Halo 2: Anniversary που έγινε port και το Halo 3 που θα κυκλοφορήσει σύντομα, τα επόμενα στάδια είναι η ολοκλήρωση των Halo 3: ODST και του τέταρτου μέρους της θρυλικής σειράς. Εφόσον, όλα κυλήσουν ομαλά, η Master Chief Collection για τα PC θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. To τρίτο μέρος της σειράς παρουσιάζει την προσπάθεια του Master Chief να σταματήσει την επέλαση τόσο των Covenant όσο και των εξωγήινων Flood που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια για να πετύχει την αποστολή ζωής και θανάτου ο Master Chief θα ταξιδέψει στις εσχατιές του σύμπαντος για να βρει την Ark, μια αρχαία εγκατάσταση που θα δώσει τη δυνατότητα στην ανθρωπότητα να ελέγξει όλους τους δακτύλιους του Halo που υπάρχουν στο γαλαξία. Πολύ απλά, εάν δεν το έχετε παίξει ποτέ, κάντε τώρα, καθώς πρόκειται για ένα all-time classic (μάλιστα εάν έχετε Xbox Game Pass για PC μπορείτε άνετα να το κάνετε claim, χωρίς κανένα πρόβλημα).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles