13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έφτασε το νέο Samsung Galaxy Α41

    Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση του νέου Samsung Galaxy A41 σε Ελλάδα και Κύπρο. Το Galaxy A41 έρχεται με μοντέρνο, πρισματικό σχεδιασμό με άνετο, εργονομικό κράτημα, λειτουργικές βελτιστοποιήσεις και ενισχυμένες δυνατότητες κάμερας. Διαθέτει Infinity-U οθόνη, Super AMOLED FHD+ 6.1 ιντσών για εκπληκτική θέαση. Με αναλογία διαστάσεων 20:9 και 3D ήχο από την Dolby Atmos, η εμπειρία είναι εντυπωσιακή με ζωηρά χρώματα.

    Ενισχυμένες λειτουργίες κάμερας

    Το Galaxy Α41  είναι εξοπλισμένο με μια ισχυρή τριπλή κάμερα. Η κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης 48MP εξασφαλίζει τη λήψη καθαρών και φωτεινών φωτογραφιών ακόμα και τη νύχτα. Με την 8MP υπερευρυγώνια κάμερα, που επιτρέπει τη λήψη με πεδίο προβολής 123⁰ και αυτόματη αναγνώριση σκηνών μέσω ΑΙ, οι πανοραμικές λήψεις είναι πιο εύκολες από ποτέ, με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η 5MP κάμερα βάθους δίνει τη δυνατότητα προσθήκης περισσότερων φυσικών εφέ Live Focus στις λήψεις. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να εστιάσει στο αντικείμενο της προσοχής του, επιλέγοντας ένα από τέσσερα ρυθμιζόμενα εφέ (θόλωση, spin bokeh, zoom bokeh, έγχρωμο σημείο). Η μπροστινή κάμερα 25ΜΡ προσφέρει καθαρές, ευκρινείς selfie υψηλής ανάλυσης για αποτύπωση κάθε λεπτομέρειας.

    Η κάμερα του  νέου Galaxy Α41 φέρει ενισχυμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Το εργαλείο βελτιστοποίησης σκηνής αναγνωρίζει και βελτιστοποιεί 20 δημοφιλή θέματα ενώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα προσθήκης AR αυτοκόλλητων και stickers για μια πιο διασκεδαστική εμπειρία selfie.

    Ισχυρή απόδοση, άνετη χρήση

    Το Galaxy A41 διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας, 3,500mAh, για περισσότερη ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ταχεία φόρτιση 15W, αυξάνει τον χρόνο χρήσης και μειώνει τον χρόνο φόρτισης. Με μνήμη RAM 4GB, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GB και δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως 512 GB, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν τις αγαπημένες τους στιγμές, χωρίς να ανησυχούν για τον αποθηκευτικό χώρο.

    Για επιπλέον ευκολία και άνεση στη χρήση, το περιβάλλον χρήσης One UI επιτρέπει πλοήγηση με ένα χέρι και νυχτερινή λειτουργία, για άνετη εμπειρία προβολής τη νύχτα. Η βελτιστοποιημένη λειτουργία Game Booster, που βασίζεται στο ΑΙ, προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού.

    Το Α41 διαθέτει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, για εύκολο και ασφαλές έλεγχο ταυτότητας και ξεκλείδωμα.

    Μέρος του Οικοσυστήματος Galaxy

    Το Galaxy A41 ενσωματώνει τις προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες της Samsung. Η πολυεπίπεδη πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox εντοπίζει τυχόν παραβιάσεις και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα από ενδεχόμενο κίνδυνο, ενώ ο «ασφαλής φάκελος» επιτρέπει τη ξεχωριστή διαχείριση των ιδιωτικών αρχείων και των εφαρμογών σε ένα πλήρως κρυπτογραφημένο χώρο με απόλυτα ελεγχόμενη πρόσβαση. Η λειτουργία Samsung Health ενδείκνυται για παρακολούθηση δεδομένων ευεξίας και φυσικής δραστηριότητας με τις wearable συσκευές της Samsung. Tο Galaxy A41 έρχεται με το Android 10 και όλες τις Google υπηρεσίες κινητών συσκευών προεγκατεστημένες, ώστε όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές να είναι διαθέσιμες στον χρήστη, με ταυτόχρονο καθημερινό έλεγχο των εφαρμογών μέσα από το Google Protect. Τέλος, με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας YouTube Premium, ο χρήστης του Galaxy A41 μπορεί να απολαύσει 2 μήνες δωρεάν χρήσης. **

    Διαθεσιμότητα

    Το Galaxy A41 διατίθεται μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung Electronics σε Ελλάδα και Κύπρο σε Prism Crush Black, Prism Crush White και Prism Crush Blue αποχρώσεις. 

    Τεχνικές Προδιαγραφές*

    Samsung Galaxy A41

    Οθόνη

    6.1’’ FHD+ (1080X2400) Super AMOLED

    Infinity-U Οθόνη

    Κάμερα

    [Κάμερα πίσω όψης]

    Κύρια: 48MP, F2.0

    Υπερ-ευρυγώνια: 8MP, F2.2

    Βάθος: 2MP, F2.4

    [Κάμερα μπροστινής όψης]

    25MP, F2.2

    Σώμα

    69.8 x 149.9 x 7.9χιλ

    152γρ.

    Επεξεργαστής

    Οκταπύρηνος  (Tetra 2.0GHz + Hexa 1.7GHz)

    Μνήμη

    4GB RAM

    64GB Εσωτερική αποθήκευση

    Micro SD θύρα (μέχρι και 512GB)

    Μπαταρία

    3500mAh (Τυπική τιμή)

    15W Ταχεία Φόρτιση

    Βιομετρικές Πιστοποιήσεις

    Δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη

    Αναγνώριση Προσώπου

    Χρώμα

    Prism Crush Black

    Prism Crush White

    Prism Crush Blue

    * Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες προϊόντος που παρέχονται σε αυτόν τον πίνακα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, της τιμολόγησης, των εξαρτημάτων, της απόδοσης, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

    ** Το Google Duo και το YouTube Premium είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles