25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Έφυγε από τη ζωή ο 59χρονος ράπερ του “Gangsta’s Paradise” Coolio

    Σε ηλικία μόλις 59 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός ράπερ Coolio, που σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως τη δεκαετία του ’90. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο επί πολλά χρόνια manager του Jarez, ο Coolio επισκέφτηκε το σπίτι ενός φίλου του το βράδυ της Τετάρτης και κάποια στιγμή πήγε στο μπάνιο. Επειδή άργησε πολύ να επιστρέψει, ο φίλος του ανησύχησε και άρχισε να τον φωνάζει. Όταν δεν πήρε καμία απάντηση, εισέβαλε στην τουαλέτα και βρήκε το ράπερ πεσμένο στο πάτωμα. Το πιθανότερο σενάριο είναι η καρδιακή προσβολή, χωρίς προς το παρόν να έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα αίτια του θανάτου του.

    Ο Coolio, που το πραγματικό του όνομα είναι Artis Leon Ivey Jr., εμφανίστηκε στη ραπ σκηνή του L.A. στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όμως γνώρισε την παγκόσμια αναγνώριση το 1995 που κυκλοφόρησε το θρυλικό rap “Gangsta’s Paradise”, το soundtrack της ταινίας “Ασυμβίβαστη Γενιά” με τη Michelle Pfeiffer. Το τραγούδι χτύπησε αμέσως “κορυφή” και έμεινε εκεί για 3 περίπου εβδομάδες. Παρά το γεγονός ότι το εν λόγω τραγούδι αποτέλεσε το signature hit του, ο Coolio έκανε κι άλλες επιτυχίες όπως το “Fantastic Voyage” του 1994 και το “It’s All the Way Live (Now).”

    Διαβάστε επίσης:

    Too “Cool for School” με τα Logitech MX Mechanical & MX Master 3S! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles