22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ηθοποιός και σταρ της Marvel William Hurt

    Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός William Hurt, ο οποίος αποτέλεσε έναν μεγάλο αστέρα της δεκαετίας του 80’ και τιμήθηκε με Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου το 1986 για το φιλμ «Kiss of the Spider Woman».
    Ο ηθοποιός απεβίωσε την Κυριακή από φυσικά αίτια στο σπίτι του, όπως επεσήμανε και ο γιος του σε σχετική ανακοίνωση:

    «Mε μεγάλη θλίψη η οικογένεια Hurt θρηνεί τον θάνατο του William Hurt, αγαπημένου πατέρα και βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, που πέθανε στις 13 Μαρτίου 2022, μία εβδομάδα πριν από τα 72α γενέθλιά του. Πέθανε ειρηνικά, με την οικογένειά του στο πλευρό του, από φυσικά αίτια».

    Ο William Hurt έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό μέσα από την ταινία «Kiss of the Spider Woman», στην οποία υποδύθηκε έναν ομοφυλόφιλο άνδρα που μοιράζεται ένα κελί με έναν πολιτικό κρατούμενο στη Βραζιλία. Ακολούθησαν τρεις ακόμα υποψηφιότητες για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τα «Children of a Lesser God» και «Broadcast News» και Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «A History of Violence».

    Τον Ιούνιο του 2007, η Marvel Studios ανακοίνωσε ότι ο Hurt θα υποδυόταν τον στρατηγό Thunderbolt Ross στην ταινία του 2008 «The Incredible Hulk» μαζί με τους Edward Norton, Liv Tyler και Tim Roth, επιστρέφοντας στον συγκεκριμένο ρόλο στις ταινίες «Captain America: Civil War» (2016), «Avengers: Infinity War» (2018), «Avengers: Endgame» (2019) και «Black Widow» (2021).

    Διαβάστε επίσης:

    Συνεχίζει να επενδύει στο metaverse o Tommy Hilfiger – Δημιούργησε ομάδα από διεθνείς gamers

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles