15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Έγινε “gold” το Marvel’s Spider-Man 2 – Αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία

    Ευχάριστα είναι τα νέα για τους gamers που περιμένουν με ανυπομονησία το επερχόμενο Marvel’s Spider-Man 2 στο PS5. Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι το video game έγινε gold, δηλαδή ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραγωγής του. Ένας περίπου μήνας απομένει μέχρι το επίσημο λανσάρισμα και η Insomniac προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Χ.

    “Γίναμε χρυσοί! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τα νέα για το λανσάρισμα στις 20 Οκτωβρίου του Spider Man 2 στο PS5, μαζί με λίγα λόγια από το cast του παιχνιδιού”.

    Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ευτυχώς αρκετός χρόνος για τους προγραμματιστές της Insomniac να αντιμετωπίσουν τυχόν bugs ή άλλα προβλήματα με το Marvel’s Spider-Man 2. Αν υπήρχαν κάποιες παρατεταμένες ανησυχίες ότι το Marvel’s Spider-Man 2 είναι πιθανό να καθυστερήσει, αυτοί οι φόβοι για την ώρα κατευνάζονται.

    Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ένα μήνα από σήμερα, στις 20 Οκτωβρίου 2023. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Insomniac έδωσε πληροφορίες για το πώς το sequel θα εκμεταλλευτεί το hardware και DualSense controller του PS5, για να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία του παίκτη.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο «φρικιαστικό» trailer για το Call of Duty: Modern Warfare III Zombies mode (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles