13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Εγκαίνια για τη Mazda AutoOne, επίσημο σημείο πώλησης της Mazda στην Ελλάδα

    Στο πλαίσιο μιας διαρκούς και δυναμικής ανάπτυξης, ο Όμιλος Συγγελίδη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της MAZDA AUTOONE, ως επισήμου σημείου πώλησης της γκάμας των μοντέλων MAZDA στην Ελληνική αγορά.

    07. 2019.06.06 _ Mazda Store - Opening Event

    Τα εγκαίνια της MAZDA Autoone έλαβαν χώρα την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 20.30 με απόλυτη επιτυχία. Στη φαντασμαγορική εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υπευθύνους της Mazda για τη μετάβαση στη νέα εποχή της αυτοκινητοβιομηχανίας, να ξεναγηθούν στο νέο κατάστημα και να διασκεδάσουν στο πάρτυ που ακολούθησε με τη συνοδεία μουσικής, εκλεκτών εδεσμάτων και cocktails.

    01. 2019.06.06 _ Mazda Store - Opening Event

    Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κος. Yasuhiro Shimizu, η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας κα. Yukiko Fujisawa, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος. Γιώργος Παπανικολάου καθώς και ο κ. David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe.

    02. 2019.06.06 _ Mazda Store - Opening Event

    Η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα – πρότυπο της MAZDA Autoone συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ. έχει ως πρωταρχικό στόχο την διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο κα σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση, στοχεύοντας σε μια κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση – πρότυπο στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της MAZDA.

    04. 2019.06.06 _ Mazda Store - Opening Event

    Η AUTOONE A.E. διαθέτει πολυτελή έκθεση όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων της Mazda, εξουσιοδοτημένο συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της MAZDA καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου.

    06. 2019.06.06 _ Mazda Store - Opening Event

    Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλη την ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, ξεκινώντας από το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το  Mazda CX-3, το Mazda CX-5 και το εμβληματικό Mazda MX-5. Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από την σχεδιαστική γλώσσα ΚODO: Soul of Motion, τεχνολογίες SKYACTIV και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ACTIVSENSE safety.

    08. 2019.06.06 _ Mazda Store - Opening Event

    MAZDA AUTOONE

    Λ. Βουλιαγμένης 88, 166 75 Γλυφάδα 

    Τηλ.: 213 0140400

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles