15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ειδικό κρεβάτι για gamers, για να μην σηκώνεσαι λεπτό!

    Είναι γνωστό ότι εάν κολλήσει ένας gamer μπροστά από το αγαπημένο του παιχνίδι, τότε δεν γίνεται να ξεκολλήσει με τίποτα… παρά μόνο σε σεισμική δόνηση της τάξεως των 7 Ρίχτερ (και αυτό παίζεται και δεν είναι τόσο σίγουρο)! Και εντάξει μπορεί να έχεις στήσει το απόλυτο extreme gaming PC με ένα τελευταίας τεχνολογίας Gaming monitor και όλα τα high-tech αξεσουάρ σου, όμως πάντοτε όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην τελευταία «πινελιά», η οποία δεν είναι άλλη από την gaming καρέκλα που χρησιμοποιείς.

    Εντάξει καλή μια gaming chair, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το απόλυτο κρεβάτι για gamers, το οποίο πρόκειται για μια λύση για να μην σηκώνεσαι ΠΟΤΕ και να διακόπτεις το gaming session σου. Ουσιαστικά, το εν λόγω «έπιπλο» είναι ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών λύσεων και πρόκειται για το απόλυτο gear για τον φανατικό παίκτη που δεν θέλει να το κουνάει ρούπι και δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει κλινήρης για… όσο χρειαστεί (ή για όσο κρατήσει το επικό raid στο WoW). Αν και ενδεχομένως το τόσο πολύ «λιώσιμο» να μην κάνει και ιδιαίτερα καλό στην υγεία, όμως οι φανατικοί gamers… ξέρουν! Περισσότερα για αυτό το ιαπωνικό έπιπλο μπορείτε να μάθετε κάνοντας click εδώ (αν και το site είναι στην ιαπωνική γλώσσα).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles