18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι αυτό το foldable smartphone που ετοιμάζει η Xiaomi;

    Μία νέα πατέντα της Xiaomi, που διέρρευσε online από το site LetsGoDigital υποδηλώνει ότι η κινεζική εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός foldable smartphone.

    Απ’ αυτά που βλέπουμε στις φωτό, πρόκειται για μία πρόταση που μοιάζει με με το Galaxy Fold πρώτης γενιάς, διαθέτοντας ωστόσο και μία μεγάλη vertical κάμερα που θυμίζει το πρώτο Huawei Mate X.

    Το εν λόγω δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Xiaomi εγκρίθηκε και δημοσιεύθηκε από τον κινεζικό φορέα CNIPA χθες 20 Οκτωβρίου, με τη συσκευή που βλέπουμε στο σκίτσο να διαθέτει και μία μικρή εξωτερική οθόνη με διαγώνιο 4,6 ίντσες και μεγάλα bezels.

    Στο πίσω μέρος της συσκευής, σύμφωνα πάντα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Xiaomi, συναντάμε τριπλή κάμερα, ενώ, δίπλα στην αναδιπλούμενη οθόνη, μια vertical κάμερα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η προσέγγιση απέχει πολύ από το πρώτο foldable Xiaomi που είχαμε δει κατοχυρωμένο σε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την εταιρεία.

    Σίγουρα, πάντως, εκείνο που περιμένουμε είναι να έχουμε σύντομα επίσημες πληροφορίες από τον κατασκευαστή για το ενδεχόμενο μίας τέτοιας κυκλοφορίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles