20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Είναι αυτή η “πλάτη” του νέου iPhone;

    Νέες διαρροές που αφορούν το πολυαναμενόμενο νέο iPhone φαίνεται ότι βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, δύο ξεχωριστοί προμηθευτές ανταλλακτικών για το νέο κινητό της Apple φαίνεται ότι έχουν διαρρεύσει κάτι που ίσως αποτελεί το πίσω μέρος του επόμενου smartphone της αμερικανικής εταιρείας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για μεγαλύτερο μέγεθος της συσκευής, καθώς και αλλαγή στον system connector της.

    Το 9to5mac φαίνεται ότι εξασφάλισε από το iFixyouri μία μαύρη πίσω όψη της συσκευής, που φανερώνει ένα μικρότερο connector port, καθώς και extra χώρο στο κάτω μέρος που αναφέρεται ότι θα αξιοποιηθεί για τα βελτιωμένα ηχεία του νέου κινητού. Επιπλέον, ένας ακόμη προμηθευτής, το uBreakiFix φαίνεται πως έχει δώσει στο Engadget παρόμοιες φωτογραφίες από ένα λευκό πίσω μέρος του νέου iPhone, με τη μόνη διαφορά να εντοπίζεται στο κάτω μέρος.

    Το 9to5Mac, μάλιστα, επανήλθε λίγες ώρες μετά την πρώτη δημοσίευση, με νέες φωτό υψηλότερης ανάλυσης που δείχνουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό που υποτίθεται ότι αποτελεί “part” του νέου iPhone. Σ’ αυτές φαίνεται πως η υποδοχή ακουστικών έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ η FaceTime κάμερα έχει μεταφερθεί πάνω από το ακουστικό. Το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ η κεραία φαίνεται ότι έχει τοποθετηθεί μέσα στο σώμα της “πλάτης”, κάτι που για κάποιους σημαίνει ότι η συσκευή θα έχει μια πρώτη φορά unibody περίβλημα.

    Πάντως, το μήκος της “πλάτης” που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν το νέο iPhone να διαθέτει οθόνη 3.95 ιντσών (οι πληροφορίες μιλούν για ανάλυση 1136×640 pixels). Θα μπορούσαν, βέβαια, να αποτελούν απλά parts από prototypes, αλλά αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε μόνο με την κυκλοφορία του iPhone 5 (ή νέου iPhone;) τον προσεχή Οκτώβρη. Έως τότε είμαστε σίγουροι ότι οι φήμες θα συνεχίσουν αμείωτες, σε ένα “παιχνίδι” που ενίοτε μας αρέσει, ενίοτε μας εκνευρίζει και άλλες φορές εντείνει την προσμονή μας για τη νέα συσκευή.

    Πηγές: The Verge9to5Mac

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles