15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Είναι αυτή η πρώτη σελίδα που δημιούργησε ποτέ ο Mark Zuckerberg;

    zuckerberg-early-website-story-top

    Μία προσωπική ιστοσελίδα, που δημιουργήθηκε το… μακρινό 1999 και φέρεται να ανήκει στον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, ανακάλυψαν κάποιοι και τα τελευταία 24ωρα κάνει το γύρο του web.

    Πρόκειται για μία web page στη δωρεάν υπηρεσία hosting ιστοσελίδων angelfire (ίσως κάποιοι από εσάς εκείνη την εποχή να την είχατε χρησιμοποιήσει) που είχε δημιουργηθεί από έναν 15χρονο, με όλα τα στοιχεία να συνηγορούν ότι πρόκειται για τον διάσημο πλέον Mark του Facebook.

    Ο μικρός Mark που ζούσε τότε, όπως έγραφε, στα προάστια της Νέας Υόρκης, ήταν στα πρώτα αδέξιά του βήματα στον κόσμο του Web, αρκετά πριν δημιουργήσει το Facebook και την “αυτοκρατορία” του.

    Με αναφορές σε ένα τραγούδι του Eminem (“γεια, το όνομά μου είναι Slim Shady”) στο σύντομο βιογραφικό του, από την ιστοσελίδα ξεχωρίζει μία εφαρμογή στην οποία ο Mark ζητούσε από τους φίλους του να γράψουν τους εαυτούς τους και, στη συνέχεια, άλλους δύο φίλους τους (και εκείνοι το ίδιο) δημιουργώντας ένα πρωτόγονο δίκτυο (σας θυμίζει κάτι;). Ο Mark Zuckerberg είχε σίγουρα “κοινωνικές” ανησυχίες από τότε, τις οποίες μπορείτε να δείτε  μαζί με την -πιθανότατα- πρώτη του σελίδα εδώ.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles