13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο: Η Warner Bros θα γυρίσει το Justice League

    Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν όλο αυτό το διάστημα για την πιθανότητα να ξεκινήσει το concept του Justice League, μέχρι που ήρθε η Warner Bros και το επιβεβαίωσε και επίσημα. Το 2017 θα βγει στις αίθουσες η ταινία με την dream team των σούπερ ηρώων της DC Comics, όπου την ομάδα αποτελούν οι Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman και Martian Manhunter. Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς για τι μεγάλο project μιλάμε, αφού λογίζεται ως η προσπάθεια της DC να παραθέσει μία αντίστοιχα εντυπωσιακή ομάδα απέναντι στους Avengers της Marvel.

    JusticeLeague_52ab8e54d0a6f0.42170553

    Ο Zack Snyder θα σκηνοθετήσει την ταινία, με το καστ να είναι εκείνο του Batman v Superman: Dawn of Justice, συν “άλλους γνωστούς και πολυαναμενόμενους σούπερ ήρωες” όπως ανακοίνωσε ο CEO της Warner Bros, Kevin Tsujihara. Η δεύτερη προσθήκη αναμένεται να γίνει το 2019.

    Εκτός από το Justice League, έγιναν γνωστά κι άλλα σημαντικά νέα, όπως πως μετά το Batman v Superman: Dawn of Justice θα ακολουθήσει μέσα στο 2016 το Suicide Squad, μία ταινία του David Ayer, στην οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τέσσερις πολύ διάσημοι ηθοποιοί. Επίσης η χρονιά κυκλοφορίας του Wonder Woman ορίστηκε το 2017 με την Gal Gadot στον κεντρικό ρόλο, ενώ ο Ezra Miller θα αναλάβει να ερμηνεύσει τον The Flash στην “σόλο” ταινία που θα βγει το 2018. Την ίδια χρονιά θα κάνει το ντεμπούτο και ο Aquaman, με τον Jason Momoa να αναλαμβάνει να ερμηνεύσει τον θαλάσσιο σούπερ ήρωα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles