18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! H Cortana φτάνει σε Android και iOS

    Μετά από φήμες που κράτησαν αρκετό καιρό, έχουμε και τα επίσημα νέα. Η Cortana, ο ψηφιακός φωνητικός βοηθός της Microsoft, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία, φτάνει σε Android και iOS, μετά από μία πορεία που ξεκίνησε από τα Windows Phone και αναμένεται να συνεχίσει μεταξύ άλλων και στα Windows 10.

    cortana-android-ios

    Η Cortana τώρα, λοιπόν, επεκτείνεται και σε δύο “ανταγωνιστικά” λειτουργικά, με στόχο να οργανώσει τη ζωή σας και σε αυτά. Η εφαρμογή μάλιστα θα συνεργάζεται με την Cortana app των Windows 10 σας.

    Φυσικά, δε θα είναι διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες που γνωρίζετε ίσως από τα Windows Phone, καθώς καταρχήν το app δεν είναι πλήρως ενσωματωμένο στο λειτουργικό, έτσι απουσιάζουν χαρακτηριστικά όπως η hands-free ενεργοποίηση μέσω του “hey Cortana” ή επιλογές για το λανσάρισμα εφαρμογών ή settings.

    Ωστόσο, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πώς το Android και το iOS θα υποδεχθούν την Cortana, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο πρώτο από τα τέλη Ιουνίου και στο δεύτερο αργότερα μέσα στη χρονιά.

    Η αμερικανική εταιρεία παρουσίασε ακόμη μία νέα εφαρμογή για Windows 10, το app Phone Companion, που σας επιτρέπει να συγχρονίζετε κάθε συσκευή σας (είτε iOS, είτε Android, είτε Windows Phone) με τον υπολογιστή σας, δίνοντας προτεραιότητα φυσικά σε εφαρμογές για τις υπηρεσίες της Microsoft. Η προσπάθεια του Redmond να προσεγγίσει τα άλλα λειτουργικά συνεχίζεται…

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles