17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Η Samsung αναπτύσσει το Galaxy Ring (video)

    Έχουν δημοσιευτεί δεκάδες άρθρα το προηγούμενο διάστημα για την ανάπτυξη ενός Smart Ring από τη Samsung. Δεν υπήρχε ωστόσο κάποιο επίσημο στοιχείο από την μεριά της εταιρείας. Αυτό, πριν από μερικές ώρες άλλαξε, καθώς o γνωστός τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε την ανάπτυξή του στο πλαίσιο του Unpacked event.

    Οι λεπτομέρειες που έδωσε η Samsung για το “έξυπνο” δαχτυλίδι ήταν λιγοστές, αφού το μόνο που μάθαμε είναι ότι θα ονομάζεται Galaxy Ring και περιγράφεται ως μια ισχυρή και πρακτική συσκευή που συνδέεται με την υγεία και το wellness.

    Εκτός από ένα σύντομο βίντεο που δείχνει πώς μοιάζει το Galaxy Ring, η Samsung δεν μοιράστηκε πολλά περισσότερα για το δαχτυλίδι. Δεν ανέφερε ούτε πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή ούτε πόσο θα κοστίζει.

    Δεδομένης όμως της εστίασης της εταιρείας στις λειτουργίες AI στα νέα smartphone Galaxy, δεν αποκλείεται να δούμε παρόμοια χαρακτηριστικά στο Galaxy Ring κάποια στιγμή.

    Διαβάστε επίσης:

    Μπείτε στην Εποχή Mobile AI με τη σειρά Samsung Galaxy S24 – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles