24.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Είναι επίσημο: Ο Michael Mann θα γυρίσει το Heat 2

    Η ταινία Heat γνώρισε μεγάλη επιτυχία πίσω το 1995, καθώς οι σινεφίλ δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να βλέπουν τον Al Pacino και τον Robert DeNiro να παίζουν μαζί. Όπως έγινε τώρα γνωστό, ο σκηνοθέτης Michael Mann ετοιμάζεται να γυρίσει το “Heat 2”, για το οποίο έχουμε κάποιες πρώτες πληροφορίες.

    Όπως αναφέρει το Deadline, ο γνωστός σκηνοθέτης παρευρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε εκδήλωση στο Λονδίνο και επιβεβαίωσε ότι το Heat 2 θα είναι η επόμενη ταινία του. Ο Mann συγκεκριμένα ανέφερε: «Ναι. Η Meg Gardiner και εγώ γράψαμε το μυθιστόρημα Heat 2, το οποίο βγήκε ακριβώς όταν γυρίζαμε την ταινία Ferrari. Τα πήγε πολύ καλά. Σκοπεύω να το γυρίσω προσεχώς».

    Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Adam Driver βρισκόταν σε συζητήσεις για να παίξει τον νεαρό Neil McCauley (ο ρόλος του Robert DeNiro στο πρωτότυπο του 1995). Ο Mann φέρεται να απέφυγε μια ξεκάθαρη απάντηση σχετικώς, τονίζοντας ότι «δεν μιλάμε γι’ αυτό ακόμα».

    Το “Heat 2” δημοσιεύθηκε σε μορφή μυθιστορήματος πέρυσι και χρησιμεύει τόσο ως prequel όσο και ως συνέχεια των γεγονότων της ταινίας. Η ιστορία μεταπηδά μεταξύ δύο χρονικών περιόδων. Η πρώτη ακολουθεί τον Chris Shiherlis (ρόλος του Val Kilmer) καθώς προσπαθεί να αποφύγει το LAPD και τον ντετέκτιβ Vincent Hanna (ρόλος του Al Pacino) ακολουθώντας τα γεγονότα της αρχικής ταινίας.

    Το δεύτερο μέρος μας μεταφέρει πίσω στο Σικάγο το 1988. Ο Hanna, εν τω μεταξύ, ως ανερχόμενο αστέρι στο αστυνομικό τμήμα του Σικάγο, κυνηγά μια εξαιρετικά βίαιη συμμορία εισβολέων. Οι επιπτώσεις από τα γεγονότα του παρελθόντος προκαλούν απροσδόκητες επιπτώσεις στο παρόν.

    Διαβάστε επίσης:

    The Crown 6: Πότε θα δούμε την τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles