19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο: Στη Seoul τον Ιούλιο το φετινό Samsung Galaxy Unpacked

    Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Lee Young-hee, πρόεδρος του Samsung DX’s Global Marketing Center, επιβεβαίωσε ότι το επόμενο Galaxy Unpacked event θα πραγματοποιηθεί στη Seoul της Ν. Κορέας.

    Τις τελευταίες ώρες, η Samsung με σχετική ανακοίνωση επιβεβαίωσε ότι το Galaxy Unpacked θα φιλοξενηθεί στη Seoul στο COEX, στο Samseong-dong, αναφέροντας: «Αυτή η μοναδική τοποθεσία προσφέρει στον κόσμο την ευκαιρία να βιώσει το σαγηνευτικό μείγμα παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος που χαρακτηρίζει τη Seoul».

    Από το πρώτο Unpacked του 2010, που έλαβε χώρα στο Las Vegas, η Samsung πραγματοποιεί τα events σε πόλεις «κλειδιά» σε όλο τον κόσμο, όπως η Βαρκελώνη, το Βερολίνο, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη. Η Samsung αναφέρει ότι η Seoul επιλέχθηκε «λόγω του ρόλου της στη διαμόρφωση των παγκόσμιων τάσεων, αφού διακρίνεται για τη δυναμική κουλτούρα και την καινοτομία της, ενώ αντικατοπτρίζει επίσης την ισχυρή εμπιστοσύνη της Samsung στην κατηγορία των αναδιπλούμενων».

    Ενώ η Samsung δεν αποκάλυψε τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στο επερχόμενο Galaxy Unpacked, επιβεβαίωσε ότι θα δούμε next-generation foldable συσκευές, υπονοώντας τα Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5.

    Ο κορεατικός όμιλος δήλωσε επίσης ότι αυτό το Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, επιβεβαιώνοντας εν μέρει τις φήμες ότι το event θα συμβεί στις 26 Ιουλίου.

    Διαβάστε επίσης:

    iOS 17: Δείτε τα iPhones που θα λάβουν τη νέα έκδοση του OS της Apple!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles