13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Στις 20 Απριλίου το «εαρινό» event της Apple… τι θα δούμε!

    Η Siri μάλλον δεν «κρατήθηκε» και… κάρφωσε το νέο μεγάλο event που ετοιμάζει η Apple και το οποίο όπως έγινε γνωστό θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου και θα προβληθεί μέσω των επίσημων online καναλιών της Apple στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Με τίτλο «Spring Loaded», η Apple θα επιχειρήσει να μας βάλει σε… ανοιξιάτικο mood με ένα ακόμη digital-only event, το οποίο θα είναι pre-recorded όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα event λόγω των περιορισμών της πανδημίας. Η χρονική του διάρκεια αναμένεται να αγγίξει περίπου τη 1 ώρα, με την Apple να παρουσιάζει μια σειρά από νέα προϊόντα που περιλαμβάνουν το νέο iPad pro και τα AirTags.

    Συγκεκριμένα, η πιο σημαντική ανακοίνωση θα έχει να κάνει με το νέας γενιάς iPad pro (2021) των 12.9 ιντσών, το οποίο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές θα φέρει mini-LED display, χωρίς όμως να έχουμε αξιοσημείωτες διαφορές στον εξωτερικό σχεδιασμό. Εκεί όμως που θα δούμε πολλές αλλαγές είναι στο εσωτερικό τους, καθώς το A14X Bionic chipset, προσφέροντας ανάλογες επιδόσεις με το M1 chipset, όπως επίσης υποστήριξη για stylus και 5G. Παράλληλα, ακούγεται ότι θα δούμε μια αναβαθμισμένη USB-C port, η οποία θα μπορεί να υποστηρίξει το πρότυπο Thunderbolt.

    Εκτός από τα νέα iPad, η εταιρεία με έδρα το Cupertino έφτασε η ώρα να προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια των νέων AirTags, τα οποία ύστερα από καθυστερήσεις ετών αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους, με τιμή (εφόσον οι φήμες ευσταθούν) περίπου στα 39 δολάρια για την αγορά των Η.Π.Α. Επιπλέον, ενδέχεται να μάθουμε περισσότερα για το iOS 14.5, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του App Tracking Transparency, μιας λειτουργίας που ουσιαστικά θα δίνει τη δυνατότητα σε έναν χρήστη μιας συσκευής της Apple να ελέγχει καλύτερα τα δεδομένα που συλλέγονται από third-party sites. Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε τα AirPods 3, αλλά και μια νέα Apple TV, καθώς το μοντέλο του 2017 έχει ήδη κάνει τον κύκλο του, για αυτό και μια νέα τηλεόραση με σήμα το δαγκωμένο μήλο ενδέχεται να βρίσκεται μέσα στα σχέδια της Apple. Ας ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση λοιπόν, καθώς η 20η Απριλίου δεν αργεί!      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles