20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Τέλος εποχής για την Ε3

    Η Entertainment Software Association ανακοίνωσε ότι η Electronic Entertainment Expo (E3) τερματίζει και επίσημα την πορεία της. Η τελευταία δια ζώσης E3 πραγματοποιήθηκε το 2019, πριν από την πανδημία COVID-19 και διάφορα εμπόδια έβαλαν φρένο στην επιστροφή της από τότε. Η ESA προσπάθησε να επαναφέρει την E3 με διάφορους τρόπους. Ακυρώθηκε το 2020 λόγω της πανδημίας. Η E3 του 2021 ήταν μια πλήρως ψηφιακή εκδήλωση. Το show του 2022 ακυρώθηκε και η φετινή προσπάθεια με τον διοργανωτή PAX ReedPop ήταν επίσης αποτυχημένη.

    «Μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες φιλοξενίας μιας εκδήλωσης που χρησίμευσε ως κεντρική βιτρίνα για την αμερικανική και παγκόσμια βιομηχανία video games, η Entertainment Software Association αποφάσισε να φέρει την E3 στο τέλος της”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ESA Stanely Pierre-Louis στην Washington Post. “Γνωρίζουμε ότι ολόκληρη η βιομηχανία, οι παίκτες και οι δημιουργοί έχουν πολύ πάθος για την E3. Μοιραζόμαστε το πάθος. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να πούμε αντίο σε ένα τόσο αγαπημένο γεγονός, αλλά είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε, δεδομένων των νέων ευκαιριών που έχει η βιομηχανία μας για να προσεγγίσει τους fans και τους συνεργάτες».

    Διαβάστε επίσης:

    Ποιο είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι του 2023; Η Google απαντά!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles