19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι Επίσημο! Το Horizon: Zero Dawn έρχεται στα PC αυτό το καλοκαίρι!

    Εδώ και πολύ καιρό φούντωναν οι φήμες που ήθελαν το Horizon: Zero Dawn ένα από τα πιο επικά και πετυχημένα PS4 exclusives (το οποίο δικαίως απέσπασε δεκάδες βραβεία Game of the Year) θα ερχόταν τελικά στον κόσμο των PC!  Και πλέον είναι επίσημο, καθώς η Sony ανακοίνωσε ότι το Horizon Zero Dawn θα είναι διαθέσιμο και στα PC μέσα στο καλοκαίρι (με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στον Ιούνιο).

    Σύμφωνα με τους developers της Guerilla Games, οι υπεύθυνοι του Horizon Zero Dawn θα εξακολουθήσουν να είναι αφοσιωμένοι σε μελλοντικά projects για τις κονσόλες της Sony, ωστόσο σύμφωνα με τους ίδιους το Zero Dawn ταίριαζε απολύτως στον χώρο του PC gaming. Μάλιστα, όπως τόνισαν το εν λόγω release δεν σημαίνει ότι όλοι οι μεταγενέστεροι τίτλοι του πετυχημένου development studio θα βγαίνουν και για PC. Το Horizon Zero Dawn θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα από τα games που αξίζει να… αγοράσεις το PlayStation 4. Παρουσιάζοντας έναν post-apocalyptic κόσμο στο μέλλον, όπου κάθε ίχνος  ανθρώπινου πολιτισμού έχει εξαφανιστεί, η ηρωίδα Aloy προσπαθεί να επιβιώσει απέναντι σε έναν κόσμο που κατοικείται από ρομποτικούς δεινόσαυρους. Αναμφίβολα, η παραπάνω είδηση θα κάνει πολλούς PC gamers happy και εάν όλο αυτό το διάστημα ζούσατε σε μια σπηλιά και δεν γνωρίζατε τι εστί Zero Dawn, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο gameplay video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles