15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Είναι γεγονός! Το Matrix 5 βρίσκεται καθ’οδόν

    Ευχάριστα νέα για τους fans! Το Matrix 5 είναι στα σκαριά, καθώς η Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για μια ακόμα ταινία. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ούτε η Lana Wachowski ούτε η Lilly Wachowski θα καθίσουν στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Στη θέση αυτή θα βρεθεί ο Drew Goddard, ο οποίος γράφει και το σενάριο.

    Ο Goddard έχει κάνει τα πρώτα του βήματα γράφοντας επεισόδια στις σειρές Buffy the Vampire Slayer και Angel and Lost, μεταξύ άλλων.

    Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία αναφορά για την ιστορία της ταινίας, αλλά η Warner Bros. αναφέρει ότι ο Goddard προσήλθε στην εταιρεία με μια “νέα ιδέα που όλοι πιστεύουμε ότι θα ήταν ένας απίστευτος τρόπος για να συνεχιστεί ο κόσμος του Matrix.” Ο Goddard πρόσθεσε ότι οι αρχικές ταινίες τον εμπνέουν καθημερινά και ότι είναι “κάτι παραπάνω ​​από ευγνώμων για την ευκαιρία να αφηγείται ιστορίες” σε αυτόν τον κόσμο.

    Επίσης, δεν έχουμε καμία πληροφορία για το καστ. Η αρχική τριλογία περιλάμβανε τους Keanu Reeves, Carrie Anne-Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving και Jada Pinkett Smith. Οι περισσότεροι από αυτούς επέστρεψαν για το The Matrix Resurrections του 2021.

    Μιλώντας για το The Matrix Resurrections, πρόκειται για μια ταινία που έλαβε μικτές κριτικές τόσο από κριτικούς όσο και από το κοινό. Σημειώνεται ότι ο Goddard γράφει επίσης και μια κινηματογραφική μεταφορά βασισμένη σε ένα άλλο μυθιστόρημα του Andy Weir, συγγραφέα του The Martian. Το Project Hail Mary θα σκηνοθετηθεί από τους Phil Lord και Christopher Miller και θα πρωταγωνιστεί ο Ryan Gosling ως αστροναύτης που προσπαθεί να σώσει τον πλανήτη από ένα μικροβίωμα που τρώει αστέρια.

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles