16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Είναι γεγονός! Υπό ανάπτυξη το νέο Witcher από τη CD Projekt RED

    Κι όμως είναι γεγονός! Η είδηση που περίμεναν όλοι οι fans του Witcher επιτέλους «έσκασε». Η πολωνική εταιρεία video games CD Projekt RED ανακοίνωσε επίσημα ότι η ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου του “The Witcher” βρίσκεται στα σκαριά, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει στην αποκάλυψη ιδιαίτερων λεπτομερειών.

    Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η συνέχεια του franchise θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Unreal Engine 5 για τα γραφικά του και θα ξεκινήσει ένα εντελώς νέο saga μέσω της τεχνολογικής συνεργασίας με την Epic Games. Η CD Projekt RED, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, έδωσε στη δημοσιότητα και την πρώτη εικόνα του νέου Witcher, στην οποία απεικονίζεται το γνωστό μενταγιόν που φορά ο Geralt στο λαιμό του θαμμένο στο χιόνι.

    Για περισσότερες πληροφορίες, λογικά θα περιμένουμε αρκετά, ωστόσο είναι ευχάριστο να γνωρίζουμε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει σε έναν από τους καλύτερους τίτλους παιχνιδιών που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο Humble Bundle για την Ουκρανία – 120 παιχνίδια στην τιμή των 40 δολαρίων

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles