20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Είσαι fan των 80s; Αυτό το Power Bank σε μορφή κασέτας είναι ότι πιο «cool» είδες σήμερα!

    Τα εμβληματικά 80s (αλλά και τα 90s) βρίσκονται πάντα μέσα στην… καρδιά μας και σίγουρα σε περίπτωση που μεγαλώνετε σε εκείνες τις θρυλικές εποχές δεν γίνεται να μην θυμάστε τις κλασικές κασέτες ραδιοφώνου, ναι αυτές που άμα κολλούσε η ταινία τους έπρεπε στη συνέχεια να τις «επαναφέρατε» γυρίζοντας τες με ένα στυλό ή μολύβι… Εάν τώρα λατρεύετε τη νοσταλγία και θέλετε να θυμηθείτε τις εποχές του Walkman και του Boombox, τότε το συγκεκριμένο gadget σχεδιάστηκε για εσάς, καθώς μια εταιρεία δημιούργησε μια σειρά από power banks που σίγουρα θα ξυπνήσει τα 80s vibes.

    Τα εν λόγω cassette-based power banks που κατασκευάζει μια εταιρεία ονόματι Remax, προσφέρουν εντυπωσιακή χωρητικότητα στα 10.000mAh και κυκλοφορούν σε τρία χρώματα (κόκκινο, κίτρινο και πράσινο). Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας, με την εν λόγω συσκευή να υποστηρίζει USB Type-C, Micro-USB και Lightning cable, ενώ μάλιστα διαθέτουν και Type-A USB.

    Με την τιμή τους να κυμαίνεται κοντά στα 40$ και υποστηρίζοντας περίπου 300 κύκλους πλήρους φόρτισης αποτελούν σίγουρα ένα σημερινό gadget, το οποίο θα σας ταξιδέψει σε άλλη εποχή. Στα Plus είναι ότι έρχονται και σε ένα κλασικό διάφανο κουτί, όπως ακριβώς οι κασέτες εκείνης της εποχής. Μάθετε περισσότερα στο official website της Remax.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles