20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Εκατό Χρόνια Μοναξιάς: Το αριστούργημα του Gabriel García Márquez έρχεται στο Netflix (trailer)

    Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη σειρά του Netflix “Εκατό Χρόνια Μοναξιάς“, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του μεγάλου Gabriel García Márquez.

    Ακολουθώντας τα χνάρια του βιβλίου, η σειρά τοποθετείται στην πόλη του Μακόντο, όπου επτά γενιές της οικογένειας Μπουεντία πλανιούνται ανάμεσα στην αγάπη, τη λήθη και την αναπόφευκτη καταδίκη του παρελθόντος και του πεπρωμένου τους. Το βιβλίο του βραβευμένου με Νόμπελ συγγραφέα έρχεται στο Netflix, για να αφηγηθεί την ιστορία της οικογένειας Μπουεντία, η οποία βασανίζεται από την τρέλα, τον ανεκπλήρωτο έρωτα, τον πόλεμο και τον φόβο ενός πεπρωμένου που τους καταδικάζει στη μοναξιά για εκατό χρόνια στη μυθική πόλη του Μακόντο.

    Το cast περιλαμβάνει τους Κλάουντιο Κατάνο (Συνταγματάρχης Αυρελιάνο Μπουεντία ως ενήλικος), Χερόνιμο Μπαρόν (Αυρελιάνο Μπουεντία ως παιδί), Μάρκο Γκονζάλες (Χοσέ Αρκάντιο Μπουεντία), Λεονάρντο Σότο (Χοσέ Αρκάντιο), Σουσάνα Μοράλες (Ούρσουλα Ιγκουαράν), Έλα Μπεθέρα (Πετρονίλα), Κάρλος Σουάρεζ (Αυρελιάνο Ιγκουαράν), Μορένο Μπόρχα (Μελκιάδες), Σαντιάγκο Βάσκες (Αυρελιάνο Μπουεντία έφηβος).

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Λα Γουαχίρα, της Μαγδαληνής, του Κέζαρ, της Κουντιναμάρκα και της Τολίμα στην Κολομβία. 

    Δείτε το teaser για το Εκατό Χρόνια Μοναξιάς του Netflix:

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

    Πραγματοποιώντας ένα γάμο ενάντια στις επιθυμίες των γονιών τους, τα ξαδέρφια Χοσέ Αρκάντιο Μπουεντία και Ούρσουλα Ιγκουαράν, αφήνουν πίσω το χωριό τους και ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι στην αναζήτηση ενός νέου σπιτιού. Συνοδευόμενοι από φίλους, οι περιπέτειές τους οδηγούν στην ίδρυση μιας ουτοπικής πόλης στις όχθες ενός ποταμού από προϊστορικές πέτρες που βαπτίζουν Μακόντο. Αρκετές γενιές της οικογένειας Μπουεντία θα σφραγίσουν το μέλλον αυτής της μυθικής πόλης, βασανισμένες από τρέλα, αδύνατους έρωτες, έναν αιματηρό και παράλογο πόλεμο και τον φόβο της μοίρας που τις καταδικάζει, χωρίς ελπίδα, σε Εκατό Χρόνια Μοναξιάς.

    Το Εκατό Χρόνια Μοναξιάς του 1967 είναι ένα από τα πιο εμβληματικά έργα του Márquez, νικητή του Βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1982. Θεωρείται ένα αριστούργημα της ισπανοαμερικανικής / παγκόσμιας λογοτεχνίας και έχει λάβει τεράστια λαϊκή αποδοχή, έχοντας πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα και μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles