14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εκκολαπτήριο Νεοφυών Επιχειρήσεων IDEA: Έως τις 17 Φεβρουαρίου 2019 η υποβολή αιτήσεων

    ideacy

    Την έναρξη του 4ου κύκλου υποβολής αιτήσεων ανακοινώσε πρόσφατα το εκκολαπτήριο νεοφυών επιχειρήσεων IDEA, το οποίο δέχεται συμμετοχές από νέους, φιλόδοξους επιχειρηματίες που επιθυμούν να μετατρέψουν την καινοτόμο ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση. Πιο αναλυτικά, το IDEA στοχεύει σε μικρές ομάδες (2 – 5 ατόμων) με δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες που χαρακτηρίζονται από προοπτική διεθνούς επέκτασης, στις οποίες θα προσφερθεί στήριξη που ανέρχεται μέχρι τις €60.000 (σε κάθε ομάδα). Αιτήσεις γίνονται δέκτες απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων των τομέων του Financial Technology – Fintech και των Τεχνών.

    Σημειώνεται ότι το Innovate.Develop.Excel.Accomplish (IDEA), αποτελεί μια πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου και του International Institute of Management (CIIM) με στόχο την δημιουργία επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων και την εμπέδωση της κατάλληλης  κουλτούρας για ανάπτυξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στη Κύπρο.

    Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του IDEA και θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα: www.ideacy.net ή στο τηλέφωνο στο 22128144.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles