19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έκλεισε η «ναυαρχίδα» των Experience Stores της Samsung στο Λονδίνο!

    Το μεγαλύτερο Samsung Experience Store στη βρετανική πρωτεύουσα, το κατάστημα της κορεατικής εταιρείας στο εμπορικό κέντρο Westfield Stratford City, κατέβασε ρολά χτες το βράδυ.

    Samsung Experience Store

    Επίσημη θέση της εταιρείας είναι πως πρόκειται για στρατηγική κίνηση μείωσης δαπανών ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί η πτώση των πωλήσεων smartphones.

    Σχετικό φωτογραφικό υλικό από τον «ερειπωμένο χώρο» δημοσιεύτηκε σε δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, ενώ οι πελάτες που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη γραμμή εξυπηρέτησης, έγιναν δέκτες ενός αυτοματοποιημένου μηνύματος που ενημέρωνε για το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος.

    samsung_stores

    Ο εν λόγω χώρος αποτελούσε το μεγαλύτερο και ακριβότερο εκθεσιακό κέντρο της Samsung στο Λονδίνο. Η δημιουργία του Experience Store στόχευε στην προώθηση του Galaxy S4 και, αργότερα, του S5 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έπειτα από το θετικό ξεκίνημα όμως, ο ενθουσιασμός «εξασθένησε» και οι πτώση των πωλήσεων σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Samsung δε διαθέτει πλέον laptops στην ευρωπαϊκή αγορά, ώθησε τη Samsung στο κλείσιμο του καταστήματος με σκοπό τη μείωση των δαπανών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles