18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Έκλεισε και το Torrentz! Ακόμη μία απώλεια για τους φίλους των torrents

    Ακόμη μία απώλεια για τους φίλους των torrents αποτελεί το κλείσιμο της ιστοσελίδας torrentz.eu, της μεγαλύτερης meta-search engine για torrents.

    torrentz

    Το site με έδρα την Πολωνία λειτουργούσε για περισσότερα από 13 χρόνια και αποτελούσε αγαπημένη επιλογή πολλών χρηστών, καθώς επρόκειτο για μία μηχανή αναζήτησης που οδηγούσε στα δημοφιλέστερα torrent sites στο Διαδίκτυο.

    Αν κάποιος τώρα δοκιμάσει να μπει στο site, θα δει κάτω από το πεδίο αναζήτησης ένα μήνυμα: “Το Torrentz ήταν ένα δωρεάν, γρήγορο και ισχυρό meta-search engine που συνδύαζε αποτελέσματα από δεκάδες μηχανές αναζήτησης”, ενώ αν κάποιος δοκιμάσει μία αναζήτηση παίρνει το μήνυμα: “Το Torrentz θα σας αγαπάει για πάντα. Αντίο”.

    Αγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που έκλεισε, καθώς οι δημιουργοί του σε επικοινωνία με το torrentfreak δε θέλησαν να σχολιάσουν τους λόγους του κλεισίματος της ιστοσελίδας.

    Το κλείσιμο και του Torrentz έρχεται λίγο καιρό μετά το shut down του KickAssTorrents από τις αρχές τον Ιούλιο, καθώς ο ιδιοκτήτης του ο 30χρονος Ουκρανός Artem Vaulin συνελήφθη στην Πολωνία και αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles