12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Εκπληκτικό! Super Mario Bros. στο Hololens της Microsoft!

    Το Hololens της Microsoft μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα gadgets που έχει να επιδείξει ο κόσμος της τεχνολογίας. Οι πολλαπλοί σένσορες που φέρει δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο Augmented Reality αποτέλεσμα που είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Αν και απέχουμε αρκετά από το να γνωρίσουμε την τελική “consumer” έκδοση του Microsoft Hololens (λογικά μην περιμένετε κάτι πριν το 2020), αρκετοί developers έχουν ήδη παραλάβει τα development kit τους και ήδη μπορούν να δημιουργήσουν και να πειραματιστούν με το εν λόγω εξελιγμένο augmented reality headset. Αυτό έκανε και ο Abhishek Singh, ο οποίος κατάφερε να αναδημιουργήσει το πρώτο level του Super Mario Bros. στο Hololens, δημιουργώντας ουσιαστικά μία first-person 3D version του ιστορικού παιχνιδιού.

    Super-Mario-HoloLens

    Χωρίς αμφιβολία, το level 1-1 του Super Mario είναι το level που έχει αναδημιουργηθεί και επανασχεδιαστεί τις περισσότερες φορές από κάθε άλλο επίπεδο στην ιστορία του gaming, αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη Hololens version είναι το κάτι άλλο και μοναδικό!  O Singh βέβαια το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς δεν δίστασε να φορέσει μία στολή του Mario και να δοκιμάσει live το Hololens demo που δημιούργησε στο Central Park της Νέας Υόρκης. Όπως θα διαπιστώσετε από το video που ακολουθεί το αποτέλεσμα έχει άπειρη πλάκα, αλλά αποτελεί και μία «απόδειξη» για το τι μπορεί πραγματικά να κάνει το Holelens της Microsoft στον τομέα του Augmented Reality και σίγουρα η προσμονή μας για την consumer έκδοση του headset μεγαλώνει όλο και περισσότερο… Απολαύστε το video που ακολουθεί και ταξιδέψτε στο «μέλλον»…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles