15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έξαλλος με τις θηλές στα κοστούμια του «Batman Forever» ο Tim Burton

    Είναι γνωστό ότι ο δημοφιλής σκηνοθέτης Tim Burton είπε “αντίο” στο franchise της DC με την ταινία “Batman Returns”. Τώρα όμως, που έχουν περάσει 30 χρόνια, ο βραβευμένος με Όσκαρ Burton, έρχεται να πει την τελευταία του λέξη, εκφράζοντας μάλιστα και μια πικρία για το «Batman Forever», που θα σκηνοθετούσε ο ίδιος αν δεν είχε έρθει σε ρήξη με τη Warner. Η εταιρεία θεώρησε τότε ότι το ύφος του σκηνοθέτη ήταν πολύ…σκοτεινό και αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο δρόμο.

    “Είναι αστείο να βλέπω την ταινία του Matt Reeves “The Batman”, επειδή επανέρχονται όλες αυτές οι αναμνήσεις. “Είναι πολύ σκοτεινό. Αυτό με κάνει να γελάω λίγο”, ανέφερε ο Burton στο περιοδικό Empire με αφορμή την επέτειο από τα 30 χρόνια του “Batman Returns.

    “Ήταν το 1992. Η εταιρεία αποφάσισε να ακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο από τον δικό μου. Αυτό είναι το αστείο. Και εγώ τότε είπα, μισό λεπτό. Παραπονιέστε για μένα, ότι είμαι πολύ περίεργος, είμαι πολύ σκοτεινός, και μετά βάζεις θηλές στο κοστούμι; Να πάτε να γαμηθείτε. Σοβαρά τώρα. Οπότε ναι, γι’ αυτό δεν κατέληξα να κάνω την τρίτη ταινία”, συμπλήρωσε ο Burton.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν δυναμικά στο Jurassic World Dominion (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles