19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έως έξι Lumia smartphones το χρόνο θα κυκλοφορεί η Microsoft

    Οι ανακοινώσεις για νέες περικοπές 7.800 θέσεων εργασίας στη Microsoft, που θα αφορούν και πάλι κυρίως εργαζόμενους στη mobile business της εταιρείας, για ακόμη μία φορά έφεραν πολλές συζητήσεις σχετικά με τη χρησιμότητα της εξαγοράς της Nokia από την εταιρεία. Με το Redmond πρακτικά να “γλυτώνει” από το σύνολο των περικοπών ίσως και περισσότερα από τα χρήματα εξαγοράς του τμήματος συσκευών και υπηρεσιών της φινλανδκής εταιρείας αλλά και να έχει αποφασίσει εδώ και καιρό την ενοποίηση του Microsoft Devices Devition (Windows phones, tablets, consoles, Hololens & Band), πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον των Windows Phone και των Lumia συσκευών.

    lumia

    Το Bloomberg έχει πληροφορίες από ανώνυμη πηγή της Microsoft για τα σχέδια αυτά, σύμφωνα με τις οποίες η εταιρεία θα “χωρίσει” τις Lumia συσκευές σε τρεις κατηγορίες: ναυαρχίδες, business προτάσεις και value devices. Κάθε χρόνο, η εταιρεία θα κυκλοφορεί “ένα ή δύο μοντέλα” ανά κατηγορία, κάτι που συνεπάγεται έως έξι Lumia συσκευές κάθε χρόνο από τη Microsoft. 

    Δεν είναι σίγουρο ότι αυτές οι αλλαγές θα είναι άμεσες και θα εφαρμοστούν από τον επόμενο χρόνο, ωστόσο φαίνεται πως είναι σαφές το πλαίσιο στο οποίο θέλει να κινηθεί η αμερικανική εταιρεία με βάση τη νέα στρατηγική της.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles