18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έξι νέα δυνατά games για το PlayStation VR έρχονται μέσα στο 2021 (trailers)!

    Το virtual reality gaming ως γνωστόν ενδιαφέρει πολύ τη Sony, η οποία εξακολουθεί να υποστηρίζει το PlayStation VR, καθώς ποντάρει πάρα πολύ στην εικονική πραγματικότητα και τις entertainment εφαρμογές της. Στο πρόσφατο VR Spotlight, η Sony μας έδωσε τη δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά στα VR games που θα πρωταγωνιστήσουν μέσα στο 2021 και δεν σας κρύβουμε ότι μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά! 

    After the Fall: με πλήρη υποστήριξη cross-platfom multiplayer

    Από τους δημιουργούς του «Arizona Sunshine», το «After the Fall» φέρνει την γρήγορου ρυθμού co-op δράση πρώτου προσώπου στο PS VR. Η Vertigo Games ανακοίνωσε πως το «After the Fall» θα υποστηρίζει πλήρως το cross-platform multiplayer. Για να το γιορτάσουν, δημοσίευσαν ένα ολοκαίνουριο cinematic trailer, το οποίο μάς συστήνει τους τέσσερεις ήρωες του παιχνιδιού. Με πλήρη υποστήριξη για VR motion controls, μέσω δύο PS Move χειριστήρια ή μέσω του VR Aim controller, το «After the Fall» θα σε κάνει να νιώσεις σαν τον αγαπημένο σου ήρωα από ταινία δράσης του 1980, όσο εμπλέκεσαι στις γρήγορες μάχες του με πραγματικές κινήσεις.

     Zenith: MMO με επιρροές από JRPG 

    Το «Zenith» είναι ένα VR MMO που συνδυάζει έναν πολύχρωμο ανοικτό κόσμο με εκρηκτικό action adventure gameplay, γεμάτο αδρεναλίνη. Η ομάδα του Zenith λατρεύει τα anime, τα MMO και το VR και αυτό το παιχνίδι συνδυάζει και τα τρία για μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Μείνετε συντονισμένοι και θα ακολουθήσουν σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

    I Expect You To Die 2: Για τους λάτρεις των… επικίνδυνων αποστολών!

    Περισσότερα από τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε το βραβευμένο «I Expect You To Die» στο PlayStation VR, τον Δεκέμβριο του 2016 και το πολυαναμενόμενο sequel κυκλοφορεί, επίσης, στο PS VR. Ακολουθώντας χρονικά τα γεγονότα του «I Expect You To Die», το IEYTD2 τοποθετεί ξανά τους παίκτες στον συναρπαστικό κόσμο της κατασκοπείας και του κινδύνου των μυστικών αποστολών. Περισσότερες λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν πιο κοντά στην κυκλοφορία.

     Fracked: Το απόλυτο VR shooter!

    Μια αληθινή, action adventure εμπειρία φτιαγμένη για το VR, το «Fracked», κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PS VR αυτό το καλοκαίρι. Το «Fracked» συνδυάζει γρήγορο ρυθμό, 1:1 σύστημα κίνησης και κάλυψης με όπλο, συναρπαστικό ελεύθερο τρέξιμο, σκι και αναρρίχηση κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε VR. Το «Fracked» είναι ένα παιχνίδι VR που παίζεται αποκλειστικά με χειριστήρια PS Move. Η αναρρίχηση, το ziplining, το γέμισμα των όπλων και οι αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο περνάνε στα χέρια των παικτών 1:1, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό, χρησιμοποιώντας ένα συμβατικό χειριστήριο. Το παιχνίδι θα λάβει επίσης βελτιώσεις όταν τρέχει σε PS5, όπως βελτιώσεις στον ρυθμό ανανέωσης, τους χρόνους φόρτωσης και την ανάλυση.

    Song in the Smoke: ένας ολοκαίνουριος VR survival τίτλος

    Ένας νέος VR survival τίτλος από την 17-BIT, το «Song in the Smoke» θα κυκλοφορήσει στο PSVR, το 2021. Στο «Song in the Smoke» η επιβίωση έχει αφεθεί στα ίδια τα χέρια του παίκτη. Οι παίκτες μπορούν να «φάνε» πλησιάζοντας φαγητό στόμα τους και να εκτοξεύσουν βέλη χρησιμοποιώντας τα PS Move χειριστήρια. Το «Song in the Smoke» θα ελέγξει τις ικανότητες επιβίωσης των παικτών και το τελικό αποτέλεσμα θα βασίζεται στις αποφάσεις που πήραν.

    DOOM 3 – VR Edition: Ετοιμαστείτε να περάσετε τις πύλες της κολάσεως!

    Το «DOOM 3: VR Edition» κυκλοφορεί στις 29 Μαρτίου για το PS4 και μέσω backwards compatibility στο PS5. Το «DOOM 3: VR Edition» περιλαμβάνει το DOOM 3 και τα expansions του, το «Resurrection of Evil» και το «The Lost Mission», τα οποία είναι επανασχεδιασμένα για την τεχνολογία του PS VR. Σε συνδυασμό με την αυθεντική δράση και τον τρόμο του DOOM 3, οι οπαδοί της εικονικής πραγματικότητας είναι έτοιμοι για μια εκρηκτική εμπειρία με το DOOM 3: VR Edition.,

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles