23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Εξωπραγματική Ταχύτητα Επισκευής Συσκευών μέσα στα καταστήματα Public

    Τα Public, μέσα από τη συνεργασία τους με την iRepair, εξελίσσουν το service συσκευών και δίνουν στους λάτρεις της τεχνολογίας την ευκαιρία να ζήσουν Εξωπραγματική Ταχύτητα Επισκευής μέσα στα καταστήματα Public, μόλις από 20 λεπτά!

    Οι επισκέπτες των σημείων service iRepair εντός των καταστημάτων Public έχουν πλέον πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας που καλύπτουν smartphone, iPhone , tablet, laptop και desktop συσκευές με ευκολία για τον πελάτη, άμεση επισκευή, και υψηλή ποιότητα, χάρη στην εξειδικευμένη ομάδα της iRepair.

    Με τη δέσμευση αυτή, τα δυο brands Μαζί επιταχύνουν ακόμη περισσότερο το service για τα προϊόντα τεχνολογίας, προσφέροντας στους πελάτες εγγυημένη υποστήριξη και εξατομικευμένες συμβουλές τεχνολογίας από εξειδικευμένους τεχνικούς με πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας, μέσα από τις ακόλουθες υπηρεσίες:

    ● Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

    ● Παρακολούθηση Επισκευής

    ● Νέες online υπηρεσίες επισκευής (Express Επισκευή)

    Διεκδικώντας επάξια τον τίτλο του one-stop-shop για κάθε ανάγκη τεχνολογίας, τα Public μαζί με την iRepair δίνουν ακόμη περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές, τόσο σε επίπεδο ποικιλίας και εξειδίκευσης, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης εντός των καταστημάτων Public.

    Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνουν τους καταναλωτές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαμβάνουν τη ζωή ακόμη περισσότερο, όπως την έχουν φανταστεί!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles